Nem undorító strandra járni?
Figyelt kérdés
Több száz ember "seggvízében" úszkálni nem igénytelenség és undorító?
Én apolatlan dolognak tartom ha valaki belemegy ilyen vízbe.
2018. ápr. 14. 18:51
1/20 anonim válasza:
Ennyi erővel az utcára se menj ki, hiszen mások áporodott, kifújt levegőjét szívod.
2/20 anonim válasza:
A strand vízben van klór, bárhova máshova menni undorítóbb gyakorlatilag, mint mások “seggvizében” fürödni.
3/20 anonim válasza:
Sok mindenbe bele lehetne kötni, strandra meg nem tisztálkodni járnak az emberek. Utána úgyis megfürdenek otthon, szóval tök mindegy.
4/20 A kérdező kommentje:
Csak azért mert általában az emberek undorodnak a büdös,pattanásos(zsíros bőr), ápolatlan emberektől. De az olyan vízbe meg belemennek amiben az ilyen emberek is úszkálnak. Ráadásul sokan belepisilnek,pukiznak a vízbe. Ez visszataszító, mindenhonnan származó testszőr ott úszkál a vízben. Az emberek mégis jókedvűek és jól érzik magukat az ilyen közegben. Ezt nem tudom megérteni.
2018. ápr. 14. 19:17
5/20 anonim válasza:
Ja és halak is szexelnek benne.
6/20 anonim válasza:
Azt azért vedd bele a képbe hogy nem iszol belőle, hanem fürdesz. Megaztán h nagyon sok az a víz és rendesen fertőtlenítős, és azért azt folyamatosan tisztítják és cserélik. Plussz elötte utána tusolhatsz. Ha csak egy kád lenne és abban mindenki lefürödne az az lenne amire gondolsz.
7/20 anonim válasza:
szerintem is az, nem szeretek oda járni
8/20 anonim válasza:
Akkor ne járj ilyen egyszerű, legalább egy emberrel kisebb lesz nyáron a tömeg. :D
9/20 anonim válasza:
Erre mar en is gondoltam, tobb szaz ember segge, nemiszerve, gombas laba, koszos korme azik abban a vizben ami nekem az testemhez, arcomhoz er. Nyaron neha mentem strandra de ha ebbe belegondolok elfog a hanyinger.
10/20 anonim válasza:
Én arra szoktam gondolni, hogy a sok gyulladt pattanasos hátú , rengő combú, bűzös folyású undorító nő, milyen levet enged...és a büdös farkú pasik a pállott ....-t áztatjàk 🤮 komolyan rosszul vagyok ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!