Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért lettem ilyen? Azt...

Kocsisbarbi kérdése:

Miért lettem ilyen? Azt mondják megváltoztam?

Figyelt kérdés
Tavaly ilyenkor én voltam kb a legkedveltebb személy suliban/osztályban, mindenkivel el tudtam beszélgetni, nevetni. Nyáron még jobb lett sok élményt szereztem buliztunk sokat stb stb. Aztán november fele amikor már jött ez a rossz idő teljesen bedepiztem. Le fárasztott a suli, nem érdekelt, folyton fáradt voltam nem szóltam hozza senkihez, délutánonként inkabb mindig aludtam társaságba járás helyett a fáradtság és életkedv hiánya miatt. És most hogy mindenkivel rosszabb a kapcsolatom így meg inkabb nincs kedvem hozzájuk. Pedig az időjárás nálam nagyon meghatározó most hogy kijött mennek egesz nap mindenhova meg lenne is kivel csak faj hogy azt mondjak megváltoztam. Különösen egy személy aki a legfontossabb és nem tudom elengedni hogy már nem bír mert a legjobb barátom volt, de ugye elhanyagoltam. Szerintetek mitől lettem ilyen? Hogy változzak meg? Hogy szerezzem vissza a barátnőm anélkül hogy erőltetett lenne az egesz?
2018. ápr. 7. 17:30
 1/1 anonim válasza:
Senkinek sem lehet mindig jó kedve.Minden ember életében van mosolyszünet és csak 1 kis magányra vágyik ha ő ezt nem tudja megérteni vele van a baj
2018. ápr. 9. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!