Levelező társat keresek. Segíttek?

"Az utalás a szövegedben ott van hogy kioktatsz"
"Nem is arról van itt szó hogy kioktatsz hanem arról hogy bánsz egy embertársaddal. "
"Tudom, jól tudom hogy nem kell sok pofád legyen ahoz hogy neten kioktass valakit"
Ha nem arról van szó, hogy kioktatlak-e vagy sem, akkor miért szinte csak ezen vagy fennakadva?
Kérlek fejtsd ki nekem akkor, hogy szerinted hogyan bánok egy embertársammal. Egészen kíváncsivá tettél. A helyesírás egy alapvető dolog, nem a tökéletesség függvénye. Az, hogy nem vagyok tökéletes, abból is látszik, hogy nem volt egyből annyi eszem, hogy ne kezdjek vitatkozni egy olyan emberrel aki levelezőtárs kereséséhez is segítséget kér. Az pedig, hogy még csak nem is gondolom azt magamról, hogy tökéletes lennék, abból is látszik, hogy ezt is bevallottam. De ezekből is tanul az ember, legközelebb legalább már lesz ennyi eszem :)

Kerdezo ne foglalkozz vele, sokan lelik oromuket abban ha masoknak beszologathatnak, foleg ezen az oldalon a legtobben azert jarnak ide hogy kotekedjenek. A grammar nacik pedig mindig elsutik a helyesirasi szotaras beszolast, ha valamilyen hibat eszrevesznek.
A kerdesedre valaszolva, a hoxa oldalon van pl levelezotars kereso forum.

"És nem kötöm az orodra hogy miért keresek levelező társat , mert az az én dolgom."
Sehol nem kérdeztem, hogy miért keresel levelezőtársat és nem is érdekel.
Egyébként igazad van, teljesen felesleges ezen az egészen vitatkozni 😆😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!