Mi erről a velemenyetek? Most ki a sza**bb alak?
Bejön vagyis bejött nekem egy srác,akinek van barátnője.Vannak közös barátaink,nemrég együtt buliztunk. Fél éve kb,kavartunk de nemvolt utána semmi köztünk,nemjöttünk össze,nem is találkoztunk ,nemakart egyikünk se a másiktól semmit,csak nagyon ritkán összefutottunk. Multkor ugyanazon a bulin voltunk,és tiszta jófej volt velem,hülyültünk,stb.
Persze barátaink előtt nemtörtént semmi,de miután a bulinak vége lett,kettesben maradtunk,akkor nekem még bejött,közeledtem felé(tudtam h van barátnője)nem nagyon ellenkezett,smároltunk,és khm kicsit tovább is eljutottunk,de nem feküdtünk le..(na értitek)
Én nem mondtam senkinek,nem is akartam,de viszont utána nekem volt lelkiismeret furdalásom,és láttak rajtam a többiek h valami nyomaszt de nemszóltam.
Szóval én tisztában vagyok vele h úgy viselkedtem mint egy olcsó ri**nc,és utána kicsit bántam.
De viszont nemtudom hogy akkor most én vagyok a rosszabb,aki rámozdult miközbe tudtam h kapcsolatban van,vagy ő amiért hagyta..
Egyik sem olyan súlyú, hogy ezért önmarcangolja magát az ember.
Fiatalok amíg csak hobbiból (gyermekeik nincsenek, akikről gondoskodniuk kellene) vannak együtt, addig semmi baj sincs egy kis szabadossággal, ilyenkor lehet vágyakat kiélni.
A scácok általában büszkék rá, ha barátnő mellett is levarrnak jobb csajokat, ez haverjaik előtt is dicsőség.
Kultúráltabb közösségben szégyen barátnők elött, ha egy csajról az terjed el, hogy foglalt pasasoknak is simán fekszik ismeretség első órái után is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!