A fodrásznál mit mindjak hogy ha a másik csávó felszólít és én a nem nála szeretném vágatni a hajam? 18/f
Nem tudom ez milyen rendszerű fodrászat mert én is voltam olyanba ahol futószallagon ment a dolog ha felszabadult egy hely mondták a nevemet ,akkor oda kellett menni az üres helyre nem lehetett válogatni.Nem is mentem oda többet ez csak egyedi alkalom volt mert éppen gyorsba kellett egy vágás.
De legtöbb helyen meg vendégkörös fodrászok vannak és simán mondhatod hogy a Pistihez jöttél és akkor vársz rá amíg felszabadul a hely. Legjobb ha mikor belépsz akkor már odamész a fodrászhoz és mondod hogy nála szeretnél vágatni kb mennyit kell várnod?
Én is most kezdtem el ehhez hasonló szalonba járni és csak szimplán mondom még a recepciósnak, hogy én XY-hoz jöttem hajat vágatni. A weboldalukon néztem meg, hogy mi a neve a fodrásznak, akinél először voltam.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!