Fesztiválon egy ilyen tánc még belefér egy nőtől, vagy már sok?
Én mint srác, azt mondom hogy ha ismeretlen a csaj akkor is kicsit túlzás, arról nem beszélve ha nem is csúnya csaj így sokan be is próbálkoznak a bevállalósabbaknál.
Jó nyilván itt már volt alkohol is, akkor meg főleg halmozzák a hülyeséget sokan.
Melyik?
Aki az elején volt? A többiek is így táncoltak és a kamerának is produkálták magukat.
Vagy aki a végén volt? Az nem is igazán táncolt, csak mocorgott kicsit.
Én személy szerint nem szeretném, hogy bármilyen tánc közben felvegyenek és feltegyenek a netre. És bikinis képet, videót sem szeretnék.
Nem találtam semmi megbotránkoztatót a két lányban, csak én nem szeretek idegenek számára kitárulkozni.
Húspiac :D
A bepróbálkozásért meg nem fognak megharagudni, mert azért csinálják. Nem innen kell nősülni!:)
Ami az elején volt, az a twerkelés igaz?
Szerintem nagyon állatias, nekem egy párosodni vágyó majom jut eszembe róla... bár akkor is ugyanilyen értetlenül álltam, amikor az osztálytársaim csinálták ezt részegen az utcán... véleményem szerint egyszerűen gusztustalan... :S
Aztán lehet, hogy csak én vagyok túlságosan konzervatív... XD
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!