Ti inkább kelet vagy nyugat felé mennétek?
Figyelt kérdés
Melyik országok kultúrái, életvitelei vonzanak jobban? Nyugaté, ahol a modern technológia uralkodik, vagy kelet felé, ahol a kultúra honol?
Kort is írjatok léci :)
2018. márc. 16. 08:11
1/8 anonim válasza:
Nyugat, leginkább Amerika. Tapasztalatom szerint sokkal kedvesebbek, nincs akkora feszkó, a közlekedés sem olyan borzalmas mint itthon.
2/8 anonim válasza:
Kelet. Nem szeretem az agyonmodernizált világot, viszont szeretem a sokszínű érdekes kultúrát.
3/8 anonim válasza:
Nekem jó itt. Ha elmennék egy olyan kis óceáni szigetre ahol mindig kellemes az idő, nincsenek veszélyes állatok, súlyos gertőző betegségek és levés de nagyon kedves ember él.
4/8 anonim válasza:
Nekem itt középen tetszik. Talán északabbra Lengyelországba
5/8 anonim válasza:
Nyugat, USA, Kanada, vagy Skandinávia. 47/N
6/8 anonim válasza:
finn v brazil..
erre varrjál gombot :)
7/8 anonim válasza:
Ázsiába mennék, ha tehetném. De itt is szeretek lenni. 26/N
8/8 anonim válasza:
Kelet. Azon belül Japán és Dél-Korea.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!