Ki mit fog csinálni holnap?
Figyelt kérdés
Kivel lesztek,hol lesztek,mit fogtok csinálni,hogy minden zárva lesz holnap?
Én plakátokat fogok kiragasztani! :))
2018. márc. 14. 23:56
2/12 anonim 

válasza:

Megyek, meghallgatni a beszédeket a Kossuth téren.
3/12 anonim 

válasza:

Rajzolok, játszok, zenét hallgatok. Nyugodt életem van. :D
4/12 anonim 

válasza:

Mivel kötelező sulis program, ezért kimegyünk a főtérre, és megnézzük az iskolánk előadását, ami olyan 13 órakor végződik. Utána barátommal hozzánk tervezünk átjönni, és megyünk kondiba (nyitva lesz szerencsére). Ha hazaértünk megnézünk valami jó filmet és ennyi kb :)
5/12 anonim 

válasza:

#3 Miket rajzolsz, ha szabad kérdezni?
7/12 anonim 

válasza:

Reggel kimegyek a Pilisbe egyedül, és sötétedésig jövök vissza pestre, ha nem tévedek el. Remélem nem politikai termékek reklámjait fogod ingyen ragasztani.
8/12 anonim 

válasza:

Szakdolgozatot írok :(
De ki fogunk menni egy jó nagyot sétálni, délután meg szerintem összedobok valami édességet, hétköznap a rendes melegétel megfőzése mellett arra sosem jut időm.
9/12 anonim 

válasza:

Uszoda,szauna,utána sörözés. :)
10/12 anonim 

válasza:

5-ös:
Mindig azt ami jól esik, szeretek játszani az emberi anatómiával és a képzeleterőmmel. :) Bár holnap lehet, hogy egy csendéletet is beiktatok, mert egyetemre felvételiztem, és vizsgakövetelményként szerepel az alkalmasságiban, nem szeretem az ilyen kötött, unalmas, realisztikus munkákat, de muszáj leszek erőt venni magamon. :D
Te is rajzolsz esetleg? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!