Miért van ez? (többi lent)
Figyelt kérdés
miért van az hogy van egy osztálytársam aki mindig fellök mindenkit ha nagy a tömeg pl és mondjuk amikor jön ki a mosdóból akkor ott arrébblökdösődik és bocsánatot sem kér megy tovább és akkor őneki nem is szólnak vissza hogy mit löködsz vagy stb.én meg ha véletlen meglökök valakit azonnal bocsánatot kérek megy stb.és akkor megkérdik mit löködsz? de ha nem kérek bocsánatot csak fellököm akkor nem mondanak semmit!Érdemesebb nem bocsánatot kérni csak rombolni át a tömegen? 13/L osztálytársam is 13/L2018. márc. 12. 18:48
1/2 A kérdező kommentje:
és az az osztálytársam szokta kérdezni tőlem mér nem lököm őket félre?ti mit szoktatok ilyenkor tenni?
2018. márc. 12. 18:51
2/2 anonim válasza:
ne foglalkozz vele :) feltűnési viszketegség, nekem is volt buldózer lány oszt. társam. meglepődött mikor egyszer én is úgy istenesen arréb löktem :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!