Büntetnek a nácista megnyílvánulásért?
Figyelt kérdés
Szerintetek megbüntetnének a rendőrök ha náci egyenruhát vennék fel és úgy mennék be a városba?2018. márc. 7. 22:36
1/7 anonim válasza:
Mcqrnák a púzódat az tuti.
Hadi rendezvényeken nem tiltott,de ha csak úgy kimész benne a városba az már gáz.
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
Előbb verné szét valaki a fejedet. És meg is érdemelnéd. Ez nem játék, nagyon ostoba.vagy, hogy ilyeneket kérdezel.
4/7 anonim válasza:
Én mentem már benne, de nem csak úgy hanem fotózni egy fásabb részre. Eddig 4x mentem és egyszer egy rendőr ellenőriztetett, de annyi volt, hogy mondta, hogy le kéne takarni a horogkeresztet a sassal együtt, és úgy nem gáz.
De ha városba vagy bárhova náci ruhába akarsz menni, mert miért ne, akkor tényleg megérdemled a verést :D nálam tudták a rendőrök, hogy hagyományőrző vagyok.
5/7 anonim válasza:
tiltott önkényuralmi jelkép, ahogy a linkelt cikkben is olvasható. Ezen kívül lefogadom, hogy nagyfiúnak akarod hinni magad, miközben azt se tudod mi az a náci, de menő dolog a horogkereszt, meg a többi vacak, mert tiltott..ugye?
6/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok: még annyi, hogy ha te is hagyőr vagy vagy fotózni mész, akkor tényleg takard le a tiltott szimbólumokat, karszalagot semmikép ne vegyél fel és ott a helyszínen majd leveheted a ragasztót, vagy bármit amivel letakartad, ezekre figyelj, amúgy nem fognak megbüntetni, csak ha látszik hogy na igen te náculni jöttél (pl Allgemeine SS ruhában számíts rá)
7/7 anonim válasza:
Olyan bőrkabát miatt kötöszködtek velem ami olyan mint a tiszteké, akkor az egyenruhával mi lesz...? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!