A zsidókra miért nem szabad azt mondani, hogy zsidó? Az egy csúnya szó, vagy káromkodás?
Figyelt kérdés
2018. márc. 6. 19:52
11/12 A kérdező kommentje:
Voltam már az USA-ban, de ott láttam feketéket akiknek rendes munkájuk volt buszvezető, rendőr, ápolónő, pénztáros, banki dolgozó, tűzoltó, pincér, postás, eladó szóval mindenhol lehet velük találkozni munka terén. Én Magyarországon nem láttam még például cigány postást, tűzoltót vagy rendőrt. Szerintem nem lehet egyenlőségjelet tenni a kettő közé.
2018. márc. 10. 22:23
12/12 anonim válasza:
Elorebb jarnak mint a ciganyok de ugyanonnan indultak. de ez az eselyegyenlosegi programjaiknak, sot a pozitiv diszkriminacionak koszonheto.
Hatalmas meretu fekete nyomor van ott, beszelgessel osfeher regi amerikaiakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!