Miért ciki, ha valaki Minecraftozik?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és szerintem ez egy ugyanolyan számítógépes játék, mint a többi, sokan mégis cikinek találják magát a játékot, vagy azt, aki játszik vele. Miért?2018. febr. 23. 23:19
21/23 he84 válasza:
Na de részemről is lezárva, főleg ha más nem folytatja.
22/23 anonim válasza:
# 20
Még mindig nem leszóltam, hanem a személyes véleményemet fűztem hozzá. Gondosan el is szeparáltam az érdemleges résztől pár enterrel.
A mod egyébként az angol 'modification' szó rövidítése, mely 'módosítás'-t jelent. Mivel az alapból játékban levő textúrákat állítom át, egy olyan fájlt töltök be helyette ami alapból nem a játék része, tehát módosítom a játékot, így lehet modnak nevezni a resource pack-eket. A minecraft estében a textúra modolásának a fejlesztők biztosítanak támogatást, melynek keretében az ilyen jellegű modokat resoure pack-nek nevezik. Olyan ez mint a bogár meg a rovar. Minden resource pack mod, de nem minden mod resource pack.
23/23 he84 válasza:
Oké. Én is jól tudom, hogy honnan ered a "mod" kifejezés. Ám a forráscsomagok akkor sem kifejezetten mod-ok, hanem azok külön forráscsomagok. De én már a múltkor mondtam, hogy részemről lezárva, nem szeretném folytatni, ha nem muszáj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!