Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért van, hogy engem mindenho...

Miért van, hogy engem mindenhol szeretnek, kivéve a suliban?

Figyelt kérdés

Olyan, mintha két személyiségem lenne, az egyik a társasági, vicces, haverkodós, a másik a sulis. A suliban a legkevésbé sem vagyok népszerű, mindenki csendesnek, visszahúzódónak tart, ezért a suliban nem is vannak nagyon barátaim.

Viszont máshol, mindenki szeret, egyik barátnőm sulijában én egy "living legend" vagyok, és tök jól össze tudok barátkozni sulin kívül bárkivel. Ez hogy lehet?

2018. febr. 18. 13:25
 1/4 anonim ***** válasza:
68%
Saját sulidban nem úgy szoktak meg.
2018. febr. 18. 14:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam, de ez már a 3. sulim, idén mentem gimibe, és eddig minden sulimban így volt.
2018. febr. 18. 14:22
 3/4 anonim válasza:
Nekem is pont igy van .. furcsa dolog ez😄
2018. febr. 28. 18:04
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Talán, az iskolai szituáció hozza ezt. Nem az a közeg az, ahol el tudsz lazulni és megmutatni az igazi énedet. Lehet, hogy ha az elején többet találkoznátok valami egyéb programon, kötetlenen, akkor megismernének hogy milyen vagy. De! Nem muszáj hogy ez zavarjon, az embereknek sokszor nem a munkahelyén vannak a barátai és ez nem nagy baj, nem probléma ha azokkal csak elvan az ember. Van ilyen.
2018. márc. 9. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!