Miért vagyok képes emberekhez normálisan viszonyulni?
Valahogy mindig mondok/csinálok valami idióttaságot/ciki dolgot így sokan nem szeretnek, de ezek olyan dolgok, hogy pl valami rosszat kérdezek v valami rossz dolog csúszik ki a számon, amit nemis úgy gondoltam, csak utólag már nem lehet megváltoztatni, szóval, lehet h csak szimplán fel kéne adnom az emberi kapcsolatokat... Azért kollégáim mindig lesznek.Mindig azt mondják, légy önmagad bla bla...de én egy s@ggfej vagyok...
Pl olyan megnyilvánulásaim voltak az utóbbi időben, h:beszélekgetek valakivel, azt mondom, h uh erről a témáról nagyon szívesen beszélgetnék egy nagyon intelligens emberrel..., aztán valójában aa beszélgetőpartnerem at volt,szakember a témában és tudtam is, csak elfelejtettem, és ez totál lealacsonyító volt számára, nézett, h normmális vagyok-e.Nem mellesleg a barátom egyik legjobb barátjának a csaja volt...Vagy pl egy kocsmában bnöm barátaival összedombtunk a számla kiegyenlítésére az asztalon, volt egy tag aki összeszámolta a pénzt, odaadta a pincérnek, én meg míg a pincér ott ált kikaptam a srác kezéböl még 500at és odaadtam a pincérnek, ugy véltem az még jár neki, de mindenki csak nézett h ezzel mi van és a taggal szóváltásba keveredtem utána...egyszerűen nincs szociális érzékem ha van ilyen egyáltalán...olyan mintha valami rejtett turet szindrómám lenne h mindig azt mondom vagy teszem, amit nagyon nem kéne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!