Neked mi lenne a valasztasod?
Kozepiskolas lany vagyok, nagyon extrovertalt. Imadok beszelgetni, uj embereket megismerni es tarsalogni, viszont nem birom a felszines dolgokat annyira toleralni. Altalaban eljutok addig a pontig, hogy elkezdek lirat mutogatni a barataimnak es hasznos tenyekkel tomni a fejuket. Sajnos nem imponal nekik, mert ritka az olyan ember a kornyezetemben, akinel prioritast elvez a kolteszet, viszont szeret tarsalogni is. A tapasztalataim szerint ez a ketto egyutt kihalt. Foleg ha megfuszerezem a tudomannyal.
Tudomany+kolteszet+tarsasag? Ilyen egyenletet nem lehet kialakitani.
Nem passzolok ebbe a vilagba. Egyszeruen megunom az embereket, irritalnak, mikor a felszinessegrol kezdenek panaszkodni, de ok sem szeretik, ha en komoly dolgokrol hablatyolok. Tehat dilemmaba estem,mert akadnak olyanok is, akik kedvelik ezt az oldalamat, viszont begyepesedettek. Legyek en is az?
>Nézzétek milyen okos és mennyivel jobb vagyok mindenkinél
Köszönjük, hasznos kérdés volt
Nem tudom, lehet én vagyok a szerencsés, de találtam olyan embereket, akikkel elemezhetek verset ha úgy hozza, vagy tudomanyos elmeleteket fejtegethetek. Mindenféle felszínesség nélkül.
Szerintem aki igazán kedvel téged mint embert, meghallgatja amit mondasz neki, és valahol értékelni is fogja, akkor is ha őt nem érdekli az adott téma. Akit hidegen hagy, vagy nem veszi jó néven, ha olyasmiről beszélsz ami számodra fontos, azt hagyd a fenébe. Vele maradjon meg a felszínes köszönünk egymasnak mosolyogva viszonyod, de ne várj többet, ha nem tart téged annyira fontosnak, hogy meghallgasson.
Lefordítom: minden jöttmentnek előadod magad, sose áll be a szád, és érzik is rajtad, mennyivel többnek gondolod magad másoknál. Ritka antipatikus jelenség lehetsz.
Amúgy ha te ennyire nagyszerű ember vagy, hogy nem szorult annyi igényesség beléd, hogy ékezeteket is használj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!