Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Könyvbe dugott telefonszámmal...

Könyvbe dugott telefonszámmal ismerkedni nem szánalmas egyetemista korban?

Figyelt kérdés

Ki mit gondol erről az esetről?

Egyetemista vagyok. Hétről hétre adott előadáson ugyanazokkal az emberekkel vagyok együtt, akiket nem is ismerek, nem beszélek velük csak egy előadáson ülünk.

Egy csaj akinek a nev ét se tudom egy szót se beszéltem még vele. És oadjön hozzám hogy kölcsönkérheti-e a kurzusjegyzetet. Mondom tessék, elviszi. Majd 10 perc és visszahozza mondja köszi.

Ezzel a kommunikáció lezárva.

Hazamegyek a könyv a polcra de kiesik egy lapocska belőle. Nézem ráírva lányos írással csak ennyi: hívj fel légyszi mobilszám.

Na most az a csaj aki ezt beletette az volt aki elkérte a jegyzetet. Az a csaj hétről hétre ott van velem két órát az előadáson. Miért nem jön oda ha akar valamit és közli mit dugdos papírokat hogy hívjam fel?

Nem hívtam fel. Azóta meg nem is láttam a csajt, eddig az összes előadáson ott volt, azóta 2 előadás is volt, nem volt ott.

Kinek mi erről a véleménye? Így „ismerkedni“?

2018. febr. 3. 11:09
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak azért hisztizel,mert a csaj nem adott esélyt rá,hogy élőben lealázd.Ezt szeretted volna,mi?Ezért vagy ilyen frusztrált.De hát nem jött oda személyesen,így nem tudtad elküldeni az anyjába.Érthető a felháborodásod. :D
2018. febr. 3. 20:17
 32/40 A kérdező kommentje:

Költés fantáziálás. Ráadásul erőltetett életszerűtlen.

Ennyire erővel miért nem azt fantáziálod hogy a fiúkat szeretem? Az még akár életszerű is lehetne.

2018. febr. 3. 20:58
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora sutyerák vagy te, hallod.
2018. febr. 4. 08:15
 34/40 A kérdező kommentje:

Mert miért is? áruljuk már el mert én nem tudom.

Mert nem vágtam gerincre a csajt még aznap azért nem?

Vagy miért?

2018. febr. 4. 09:58
 35/40 anonim ***** válasza:
89%
Mert szánalmasnak tartod, hogy egy lány kezdeményezett nálad, de csak azért, mert nem akarsz tőle semmit. Ha jócsaj lenne, nem vergődnél. Ráadásul igazából nem mondta senki, hogy egy este alatt magad alá kell gyűrni, te hajtod ezt a verklit, mint valami vásári mutatványos, vazze...
2018. febr. 4. 11:06
 36/40 A kérdező kommentje:

"Ha jócsaj lenne, nem vergődnél. "

Az tuti.

De meg is mondtam. Nem játszom az agyam hogy hát én nekem az se kéne...

ha jó csaj lenne két kézzel kapok utána.

2018. febr. 4. 11:53
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mit vered magad, hogy a könyvbe csúsztatott telefonszám a szánalmas?

Mondd, hogy az a szánalmas, hogy egy lány, aki szerinted nem méltó hozzád, kezdeményezni akart. Mondjuk már az is suttyó dolog, de legalább vállalnád önmagad. Így még azt se tudod, mi bajpd van. Na ez a szánalmas, nem a lány.

2018. febr. 4. 13:32
 38/40 anonim válasza:
88%
Végigolvastam ezt a hisztit, komolyan mondom, spóroltam magamnak egy mozijegyet. Egekben a vérnyomásom tőled, fiam :DDDDDDDDDDDDD
2018. febr. 4. 20:56
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

Téged két dolog dühít valójában:

1. A bombázó külsejű nők nem téged bombáznak.

2. Kevés az eszed, és a többi srác mind jobb nálad, sokkal eredményesebbek a tanulásban is....

Ezért frusztrált vagy, kiüresedett, és a kivagyiságodat ezzel erőlteted, hogy egy ilyen kedves szitun akadsz fenn... Ez a lány lehet felmérte a helyzetet, és talán tudja, hogy esetleg a külseje vagy más miatt a jobb pasiknál nem lesz eredményes, de te nem vagy akkora ász, és még veled megelégedett volna, gondolván, hogy kb ugyanannyit nyújtotok a másiknak. (Mondjuk szerencsétlen nem tudta, hogy ekkora t.hó vagy, és meg sem közelíted az ő szintjét...)

De meg az is lehet, hogy nem is neked szólt az a levél a telefonszámmal! :D:D:D:D

2018. febr. 5. 15:09
 40/40 anonim válasza:
Szerintem a lány hisz a szerelemben... és ez nem rossz dolog. Egyszerűen alkalmazni szerette volna a romantikus sztorikban felbukkanó egyedi gesztust. Most őszintén: hányan mondhatják el magukról, hogy ilyen kedves dolgot tettek érte?:)
2018. febr. 6. 17:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!