Gál Zoé kérdése:
Gyakorikérdéseken be lehet futni akkora celeb karriert, hogy reggeli showműsorokba hívjanak meg?
Figyelt kérdés
Képes lennék én ehhez elég jó kérdéseket kíírni és elég jó válaszokat adni?2018. jan. 30. 18:27
11/18 anonim válasza:
Mekkora menő lehet bekerülni innen a híradóba.:D "Kérem, hallgassák az urat/hölgyet, a gyakorikerdesek.hu weboldallal kapcsolatban nyilatkozik..." :S
12/18 anonim válasza:
Tėnyleg bekerültek. Csatlakozni akartak az iszlám államhoz (asszem) itt beszėltėk meg.
15/18 anonim válasza:
Ha valaki "főfoglalkozásnak" tudja be, és minden kategória minden kérdésére nagyon jókat ír, így biztosan lenne, aki erre a személyre ráírna privit, majd kiderülne, hogy valóban penge az egyén, és bekerülne valamelyik műsorba, akkor ezzel a hozzáállással lehetséges lenne a dolog - elviekben.
De ehhez 0-24/7/168-ban kellene nyomnia az illetőnek.
16/18 anonim válasza:
Ha reggeli showba nem is, de a showder klubba simán bekerülhetnek a poénjaid. Én nemegyszer hallottam vissza a humoristáktól olyanokat amiket ide írtam.
17/18 anonim válasza:
A vegen meg kierul, hogy Bodocs Tibor teged koppint.
18/18 anonim válasza:
17#
A Bödőcs az szerintem teljesen maga találja ki a dolgait.
Az Aranyositól, meg az egyik új gyerektől hallottam vissza poénomat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!