Mit tegyek? Tetszik egy lány, de nem érzem hogy én bármennyire bejönnék neki.
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, bejön egy lány, de a stílusunk nem egyezik, és nem hiszem olyan pasik iránt vonzódik, aki '90-es évek Tupac és Biggie zenéit hallgatja, úgy öltözködik, és a stílusa is ilyen. Koromhoz képest ritkán van pattanásom, ápolt vagyok, szóval ez nem lehet baj. AZ előbbi igen.. Mit tegyek, hogy figyeljen rám?2018. jan. 17. 20:41
1/5 anonim válasza:
ha nem érzed, hogy bármennyire bejönnél neki, akkor állj tovább, keress mást... 14 vagy, valószínűleg még vagy 100 csaj szívét fogod összetörni, és ők is a tiedet, sajnos (vagy nem sajnos) ez az élet rendje. persze az is lehet, hogy hamar megtalálod a neked megfelelőt, és én ezt kívánom neked :) viszont ehhez az első, és legfontosabb szabály, hogy ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel, hanem legyél nyitott a változásra. ha már próbálkoztál, vagy legalább küldtél elég egyértelmű jeleket felé, de ő nem viszonozta, akkor inkább ne reménykedj, mert csalódni fogsz..ha viszont még nem tettél semmit a dolog érdekében, akkor nyugodtan hívd el meginni valamit, vagy akár csak sétálni egyet, hiszen most az, hogy ki hogy öltözik, vagy milyen zenét hallgat, nem határozza meg azt, hogy összeillik-e valakivel.. :D ettől még lehettek tökre egy hullámhosszon.
2/5 anonim válasza:
Szerintem nem azon fog múlni hogy milyen zenét hallgatsz :D
Ezért azt mondom, hogy beszélgess vele, figyeld, hogyan viszonyul hozzád, és ha bármi esélyt látsz akkor mondd el neki őszintén, hogy mit érzel. Veszíteni valód végülis nincs.
3/5 anonim válasza:
Szerintem sincs vesztenivalód, mindenképp menj oda hozzá! Ha 14 vagy, lassan elballagtok. Mondd el neki mit érzel, vagy ha máshogy nem megy, írd meg neki!
4/5 anonim válasza:
Szerintem az is lehet, hogy nem küldesz egyértelmű jeleket. Keresd a tekintetét, mosolyogj, írj rá cseten, tartsd vele a kapcdolatot!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat, bíztatást. :)
2018. jan. 18. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!