Magyarországon létezik goth közösség?
Szintén örömmel mozognék ebben a körben, vagyis alaphelyzetben otthonosnak érzem, de igazából ha valaki nem BP-i akkor meg van lőve ilyen tekintetben.
Amúgy ha BP elérhető távolságra van, akkor így kapásból. Voodoo klub, Marco Polo Klub, Kék Yuk, Vörös Yuk
#3: Tudom, hogy nem az, de ez a kérdés pont nem erre vonatkozott. Mindemellett nincs kizárva, hogy ne gothok között keresném életem párját, mert nagyon tetszenek a goth lányok.
#2: Nem azt mondom, hogy hű de közel van BP, de havonta-2 havonta egyszer el tudok jutni. Az általad felsoroltakat megnéztem, a VooDoo sajnos már bezárt, a két Yuk még üzemel, de legtöbbször pszichedelikus partik vannak, a Marco Poloról meg semmi érdemlegeset nem találtam, a google egy hotelt dob fel :( Esetleg tudsz/tud valaki még ilyeneket?
Ezeket ismertem, még egyetemi évek alatt jártam ezekben. Azóta lehet vannak mások is.
Marco Polo esetében azt találtad meg, alapvetően hotelként üzemel, de szoktak rendezvényeket tartani ilyen stilusban.
Én is Goth vagyok és vannak amúgy csoportok plusz koncertek ha kérdésed van írj nyugodtan
F/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!