Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Horkoló szobatárs - Mit...

Horkoló szobatárs - Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés
Alapból jó alvó vagyok, mélyen alszom, de minden második éjszaka felébredek arra, hogy erősen horkol, és csak úgy tudok visszaaludni, ha a két kezemmel erősen nyomom a füleimet, hogy ne halljam, ami meg elég nehézkes. Júniusban végez és kiköltözik, ezért nem hoznám fel neki a témát, nem akarok ebből problémázást. Gyógyszertárban kapható valami igen jó füldugó? Vagy van más lehetőségem? Sajnos szükségem van a gondtalan alvásra, nem csak a vizsgaidőszak miatt.

2018. jan. 7. 23:39
 1/6 anonim ***** válasza:
25%
Párnát nyomj az arcàba! Utána már nem fog "horkolni"!
2018. jan. 8. 00:34
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
vegyél füldugót. filléres dolog. nem értem, mire vársz.
2018. jan. 8. 00:40
 3/6 anonim ***** válasza:
71%

Fordítsd át a hasára, akkor nem horkol. Ha szerencséd van, nem ébred fel rá, ha meg nincs, akkor reggel bocsánatot kérsz, de legalább megpróbáltad.

Gyógyszertárban lehet kapni nagyon klassz összenyomható szivacsos füldugót, de azzal az a tapasztalatom, hogy az ébresztő hangját is kizárja sajnos :/

2018. jan. 9. 01:04
 4/6 anonim ***** válasza:
46%
Gyógyszertárban lehet kapni 40 ftért narancssárga színű füldugót. Használat előtt kicsit össze kell nyomni és úgy kell bedugni, így felveszi a füled formáját. Én is azt használom, csak ajánlani tudom
2018. jan. 10. 16:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ettől függetlenül szólj neki. Nekem nem szobatársam van, hanem lakótársam, aki veszettül horkolt régebben, szóltam neki, hogy valamit jó lenne, ha csinálna vele, mert még a falon keresztül is hallatszik, és úgy is nagyon hangos.

Fogalmam sincs mit csinált vele, már nem fog kiderülni, mert már nem vagyunk beszélőviszonyban, nem emiatt, de rövidesen megszűnt a horkolása ill. nagyon halkan horkol most már. Már csak ritkán hallatszik át, az is olyan halk, hogy nem zavaró.

Szóval szóljál neki, mert ez talán ráveszi őt arra, hogy találjon rá valami gyógymódot, és lehet, hogy sikerrel jár ő is.

2018. jan. 10. 22:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Ne aluggyá el. :D

Hallgasd a Faithless-től az insomnia - át. :D

2018. jan. 11. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!