Horkoló szobatárs - Mit tudnék tenni?
Fordítsd át a hasára, akkor nem horkol. Ha szerencséd van, nem ébred fel rá, ha meg nincs, akkor reggel bocsánatot kérsz, de legalább megpróbáltad.
Gyógyszertárban lehet kapni nagyon klassz összenyomható szivacsos füldugót, de azzal az a tapasztalatom, hogy az ébresztő hangját is kizárja sajnos :/
Szerintem ettől függetlenül szólj neki. Nekem nem szobatársam van, hanem lakótársam, aki veszettül horkolt régebben, szóltam neki, hogy valamit jó lenne, ha csinálna vele, mert még a falon keresztül is hallatszik, és úgy is nagyon hangos.
Fogalmam sincs mit csinált vele, már nem fog kiderülni, mert már nem vagyunk beszélőviszonyban, nem emiatt, de rövidesen megszűnt a horkolása ill. nagyon halkan horkol most már. Már csak ritkán hallatszik át, az is olyan halk, hogy nem zavaró.
Szóval szóljál neki, mert ez talán ráveszi őt arra, hogy találjon rá valami gyógymódot, és lehet, hogy sikerrel jár ő is.
Ne aluggyá el. :D
Hallgasd a Faithless-től az insomnia - át. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!