Hogyan állíthatnám le ezt a vitát?
Szünet előtti héten robbant ki az egész miattam. A legnagyhangúbb, legnépszerűbb lány az osztályban (teljesen olyat képzeljetek el, mint az amcsi tinifilmekben) valamiért elkezdett fújni rám, kiröhög amikor valamit elbaltázok és a barátnőitől visszahallottam, hogy nem túl kedves dolgokat mond rólam. Egyáltalán nem értem, hogy miért lettem az ellensége, nem tettem ellene semmit, hirtelen valamiért megutált.
A szünet előtti utolsó héten volt egy sulis előadás és kirakott padon ültek a diákok. A barátaimmal beültünk az osztály közvetlen közelébe, az előttünk lévő sorban ültek az osztály hangadói, ezzel a lánnyal egyetemben. Jött aztán pár lány másik osztályból, akik kedvesen mondták, hogy ők voltak itt előbb, csak elmentek a mosdóba. Végül megbeszéltük velük, összébbhúzódtünk és csináltunk nekik helyet. De az a lány nem bírta ki és hátrafordult és beszólt, hogy ha már ilyen parasztok voltunk, hogy elfoglaltuk mások helyét, akkor igazán elülhetnénk.
Habár általában csendesebb vagyok, de ennek ellenére eléggé temperamentumos is és felidegesítettem magam a beszólásán. Hangosan és egy kissé agressziv hangsúllyal megmondtam neki, hogy törődjön a maga dolgával. Erre a hallótávolságban ülő osztálytársaim elkezdtek hangosan huhogni.
Így kezdődött az egész.
Aztán a következő nap nem mentem suliba orvosi vizsgálat miatt, megkérdeztem a leckét az osztálycsoportban. Erre írta a lány, hogy minek kell lógnom. Valamelyik vicces kedvű osztálytársam meg beírta, hogy "huhú barna a szőke ellen". Ez megihlette egy másik osztàlytársamat, aki ennek a lánynak az exbarátja volt (tehát eléggé rosszban vannak) és átírta a csoport nevét "basic bitch vs gót lány"-ra. A lány kiakadt, hogy basic bitchnek nevezték és engem hibáztatott (?). Erre elkezdte mindenki írogatni, hogy micsoda háború lesz itt szünet után meg ilyenek.
Totálisan be vagyok stresszelve, nem akarok veszekedni vele. Mit tegyek?
Sz@rd le őket s küldd el a pitába mindet.Közösségi oldalakról töröld mindet...Nem ők lesznek életed nagy-örök barátai, így ilyenekkel felesleges vackolni.
Ha fizikálisan piszkálnak-bántalmaznak, istenes pofont adj.
Ha pofáznk max megjegyzed, anyucikád s családod is büszke rád...grat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!