Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Régebben is a szex köré épült...

Régebben is a szex köré épült minden, vagy csak a mostani 14-30 évesek ilyenek?

Figyelt kérdés

Szinte minden szilveszteri összejövetelen előfordul hogy valakit megdugnak, de ugyanez érvényes más bulikra is.

Manapság már sportot űznek abból hogy kinek mennyi jön össze mondjuk nyári szünet alatt, a kollégiumokról, ne is beszéljünk, előfordult hogy többen is csinálták egyszerre.

Ezzel nem azt akarom mondani hogy szent vagyok, de én ittasan is tudom hol a határ nálam max egy csóknál nincs több ha már úgy alakult.

Lehet én vagyok a maradi hogy azzal a lendülettel nem rakom fel az asztalra a csajt, de én többre vágyok.

Sajnos mind a két nem hibás ebben, hogy ilyenek történnek, és utólag dicsőségnek fogják fel.

2017. dec. 28. 18:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
36%
Jó látni,hogy van még aki így gondolja.
2017. dec. 28. 18:40
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseríteni: már anyukádnak is volt olyan osztálytársa, akit minden buliban végigvarrtak.
2017. dec. 28. 18:42
 3/16 A kérdező kommentje:

Beszélgettem erről már 40 éven felüliekkel is, volt olyan aki abszolút nem tudta hol a határ, egyre többet is ivott tizenévesen, huszonéves korára meg a kutyának nem kellett mert tudták milyen volt.

2017. dec. 28. 18:47
 4/16 anonim ***** válasza:
63%
Régen jobban ment a buli,mint most.Woodstock.Hippik. Autósmozi.Még az ókori görögöknél is -olyan gruppeneket örökítettek meg cserepeken h hű.
2017. dec. 28. 18:48
 5/16 anonim ***** válasza:
50%
Az egy dolog, de már a 3 évesek is grupiznak az oviban.
2017. dec. 28. 18:55
 6/16 anonim ***** válasza:
43%

A szexualitás végigkíséri az emberiséget,így nyílván régen is meg volt ennek a "kultúrája".

Viszont nem mindegy,hogy milyen mértékben.

Ez a szexuális szabadosság igazából a XX.század eleje-közepe óta kezdődött el,ami szándékos,szervezett rombolása volt az alap erkölcsi normáknak és az egészséges szexuális életnek.(Lásd pl.a homoszexualitás egyre nagyobb elfogadása,sőt,divattá fejlesztése!)

2017. dec. 28. 18:55
 7/16 anonim ***** válasza:
Régebbi korokban is így volt ez, csak nem minden kultúrkörben. Nekem pl. 23-24 éve 3-4. gimis éveim kettős kultúrkörben teltek. Gimis osztálytársas bulik elég szolidak voltak, de ott voltak a rendesebb lányok, akik jobban érdekeltek. Kenus edzőcsoport társak meg elég vad bulikat terveztek, ahova jellemzően szakmunkástanuló egyszerű csajokat toboroztunk. Kandós bulikon később is elég laza erkölcsűek voltak a gyógypedagógusnak tanuló csajok, ott helyben koleszszobákra könnyen lehetett őket vinni.
2017. dec. 28. 18:56
 8/16 anonim ***** válasza:
97%

Ahogy előttem is írták, mindig voltak ilyenek, nyilván „szubkultúrafüggő” is a dolog, viszont manapság az a gond, hogy a net révén sokkal hamarabb és sokkal durvább dolgokkal találkoznak a gyerekek, pl. míg az én gyerekkoromban apa Playboyában és max. valami keletnémet filmen nézegették a kamaszfiúk a dolgokat (már ahol volt ilyen apának), addig ma egy rajzfilmet nézve is beugorhat egy olyan „reklám”, amitől én is hányingert kapok, pedig sok mindent láttam már.

Nem véletlen, hogy egyre magasabb a kamaszok ingerküszöbe is, a „normális” együttlét sokaknál nem üti meg a mércét (kvázi impotensek lesznek, és csak az extrém szitukban tudnak felizgulni) – érthető, ha már 10 évesen teljesen beteg szitukat lát videókon, és elhiszi, hogy ezek a valóságok mutatják, nem pedig „színészek” által eljátszott dolgokat.

Tanácsom: keress más társaságot, a fentiek ellenére kizárt, hogy mindenki ilyen volna manapság.

2017. dec. 28. 18:59
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem bedobtam a ,,mindenjobbvótrégen" kártyát, csak ahogy a 4-es említette Woodstock-ot, beugrott, hogy mégsem. :D A hippikorszakban még durvábban is nyomták sokszor...
2017. dec. 28. 19:14
 10/16 A kérdező kommentje:

A hippi korszak az teljesen más, az maga egy szubkultúra életközösség volt, és az sem világméretű népszerűségre tett szert.

Ott azért züllöttek is rendszeresen, önfenntartásból éltek, sulit némelyik be sem fejezte mert jött a gyerek a két házzal arrébb lévő sráctól..

Én most leginkább arra voltam kíváncsi hogy jómódú, átlagos rendezett életű korombeliek mennyire engedik el magukat.

2017. dec. 28. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!