Töröltem magam a közösségi oldalról, mit jelent ez a hétköznapokban?
Figyelt kérdés
Milyen az élet nélküle, vajon nehezebb lesz így pl. a csajozás?2017. dec. 27. 12:43
11/12 anonim válasza:
Nekem eddig sosem volt facebookom, mert nem volt rá szükségem. Jövőre kezdem el az egyetemet, így nyáron valamikor csinálok egy profilt szerintem. Nem azért, hogy kitehessem, "úristen, egyetemista lettem", hogy óránként képeket töltsek fel arról, hogy éppen mit tanulok stb, hanem azért, mert így könnyebb lesz tartani a kapcsolatot a csoporttársakkal és a karról is megtudhatok több infót, ha esetleg a honlapra később tennének fel valamit. Szóval én csak hasznos dolgokra fogom használni. Nem mondom, hogy nem fogok írni barátnőimnek, páromnak, ha már ott vagyok, de ezeken kívül nem fogom másra használni.
12/12 A kérdező kommentje:
Van számos előnye van az oldalnak. Tényleg a kapcsolattartás, és valami rendezvényen való részvételt összehozni, közös programokat szervezni egyszerűbb ott. Viszont valahogy nekem már az első közösségi oldalakkal szemben is voltak ellenérzéseim többféle okból. Így számomra a törlés a megfelelő. Még ha manapság már olyan is egy közösségi profil, mint egy személyi igazolvány, és sokak számára az nem is létezik aki ott nincs jelen. Sokan vannak akik túl sok időt töltenek fent, ezért is lehetnek olyan előítéletek, mint a 9-es 100 %-ra értékelt válasza is. De az én esetem az más.
2017. dec. 29. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!