Nyíregyházán hol lehet ismerkedni? (16/L)
Jó, most itt nem a lerészegedő, péntek esti bulizasokra gondolok, ahol azt várjuk ki eski össze előbb, hanem ahol értelmes fiatalokkal tudnék találkozni.
Már megfordult az is a fejemben, hogy elmegyek a könyvtárba, hátha összefutok valakivel. Ennyire rossz lenne a helyzet, hogy minden tini csak a kocsmákban talál barátot/ szerelmet??
Köszönöm a tanácsot. Igazad van, a két szélsőséget írtam le, és kicsit jobban átgondolva egy “oldottabb” társaságban könnyebb ismerkedni.
Köszi a kommentet, még megfontolom. ;)
Az én fejemben is megfordult, hogy többet kellene kimozdulnom és már tettem is az ügy érdekében. És köszönöm, hogy adtál reményt.
Remélem is, jogy nem csak ott vannak tinik. Rád fogok, előbb vagy utóbb ígérem. :D
Kérlek ne vonj le hosszútávú következtetéseket, ha nem ismered a körülményeket.
Elnézést, ha valakit megbántottam és nem válaszoltam hamarabb. Továbbá mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!!
1-es válaszoló vagyok.
Szívből örülök, hogy még mindig vannak fiatalok, akik személyesen is akarnak ismerkedni egymással ebben a "nagyon virtuális" világban!
CSAK ÍGY TOVÁBB!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!