Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti mikortól mondjátok azt egy...

Ti mikortól mondjátok azt egy emberre h hiteles ember?

Figyelt kérdés
2017. dec. 23. 18:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hiteles ember nagyon kevés van. Az a hiteles, aki BÁRMIKOR, BÁRMILYEN helyzetben azt mondja, amit gondol, illetve nem adja el az anyját is egy kis pénzért. Én azt tartom annak, aki képes megőrizni emberi mivoltát.
2017. dec. 23. 18:28
 2/15 anonim ***** válasza:
Erre nem lehet egy időtartamot meghatározni,mivel minden ember más, mindenkinek van egy fontossági sorrendje amit követ és nagyon ritka az a személy akinek a pénz eme lista legalján szerepel.... szóval egy bizonyos fokig mindenkiben meg lehet bízni,de rá kell érezni kiben mennyire lehet és mennyire érdemes
2017. dec. 23. 18:30
 3/15 anonim ***** válasza:

# 1

Jelen;)

A hitelesség hamar kiderül mint, ha azt ígéri 10-kor felhív telefonon s felhív...ekkor törleszt s törleszt valóban...stb.

2017. dec. 23. 18:39
 4/15 anonim ***** válasza:
Pofibuki, nem ismerlek, így nem tudok nyilatkozni. :D
2017. dec. 23. 18:41
 5/15 anonim ***** válasza:

# 4

Ez nem az én hibám;)

2017. dec. 23. 19:06
 6/15 anonim ***** válasza:
Amikortól hitelt vesz fel kamatra
2017. dec. 23. 19:11
 7/15 anonim ***** válasza:
#6 Ezen esetben qrva sok hiteles ember van. :D :D :D
2017. dec. 23. 19:15
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor hiteles egy ember, amikor a lelkiismerete indíttatására cselekszik. Mindazt amit helyesnek vél, azt meg is éli, tehát nála összhangban van a szó és a tett.
2017. dec. 23. 20:24
 9/15 A kérdező kommentje:

első válaszadó, szerintem az inkább az őszinteség ha valaki azt mondja amit gondol.

amugy igen ha valakinek van hitele akkor igy sok a hiteles ember erre nem gondoltam :d de tetszik

Várok még véleményeket, köszi az eddigieket :)

2017. dec. 23. 21:06
 10/15 anonim ***** válasza:
#9 Hitelesség = szavahihetőség, őszinteség.
2017. dec. 23. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!