Ti mikortól mondjátok azt egy emberre h hiteles ember?
Figyelt kérdés
2017. dec. 23. 18:23
1/15 anonim válasza:
Hiteles ember nagyon kevés van. Az a hiteles, aki BÁRMIKOR, BÁRMILYEN helyzetben azt mondja, amit gondol, illetve nem adja el az anyját is egy kis pénzért. Én azt tartom annak, aki képes megőrizni emberi mivoltát.
2/15 anonim válasza:
Erre nem lehet egy időtartamot meghatározni,mivel minden ember más, mindenkinek van egy fontossági sorrendje amit követ és nagyon ritka az a személy akinek a pénz eme lista legalján szerepel.... szóval egy bizonyos fokig mindenkiben meg lehet bízni,de rá kell érezni kiben mennyire lehet és mennyire érdemes
3/15 anonim válasza:
# 1
Jelen;)
A hitelesség hamar kiderül mint, ha azt ígéri 10-kor felhív telefonon s felhív...ekkor törleszt s törleszt valóban...stb.
4/15 anonim válasza:
Pofibuki, nem ismerlek, így nem tudok nyilatkozni. :D
6/15 anonim válasza:
Amikortól hitelt vesz fel kamatra
7/15 anonim válasza:
#6 Ezen esetben qrva sok hiteles ember van. :D :D :D
8/15 anonim válasza:
Szerintem akkor hiteles egy ember, amikor a lelkiismerete indíttatására cselekszik. Mindazt amit helyesnek vél, azt meg is éli, tehát nála összhangban van a szó és a tett.
9/15 A kérdező kommentje:
első válaszadó, szerintem az inkább az őszinteség ha valaki azt mondja amit gondol.
amugy igen ha valakinek van hitele akkor igy sok a hiteles ember erre nem gondoltam :d de tetszik
Várok még véleményeket, köszi az eddigieket :)
2017. dec. 23. 21:06
10/15 anonim válasza:
#9 Hitelesség = szavahihetőség, őszinteség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!