Van olyan ember, akit tiszta szivbol utaltok?
Figyelt kérdés
Ha van, ki o, es miert utalod?
Nekem van, egy csaj, sokaig mindenki szamara erezhetoen nyomult a paromra,illetve nem csak az enyemre, ismerosi korbol majdnem minden kapcsolatban elo pasira.
#Utalsz-e
2017. dec. 21. 20:51
1/11 anonim válasza:
Minden olyan embert utálok akik valamilyen módon kártékonyak a társadalom számára. Például ha egy társasházban rendszeresen csendet háborít akár éjjelente és nem tudnak tőle pihenni a munkában megfáradt emberek. Persze ezernyi más módon lehet még károsnak és nem hasznosnak lenni.
3/11 anonim válasza:
Talán változtass magadon utolsó, ha tudod mi a baj magaddal! Én meg az önsajnáltató de változtatni nem akaró életképtelen embereket utálom.
4/11 anonim válasza:
Nem kell mindent komolyan venni 3-as. c:
5/11 anonim válasza:
Van olyan ember, akit NEM utálok? :D
6/11 anonim válasza:
Ujj, ez már másik kérdés utolsó. Utálom akik a válasz helyett új kérdést tesznek fel...
Nem, viccelek xD
Van egy személy aki iszonyatosan bunkó, és folyton eltiport másokat, nincs is tudatában. Nem tudom nem utálni..
8/11 anonim válasza:
Soros György :D
Amúgy én nem hiszek az utálkozásban, senkinek nem lesz jobb attól, de most hirtelen az állatkínzók jutnak az eszembe. Nagyon nehezen tudok valakit megszeretni, de megutálni is...
10/11 anonim válasza:
Persze, az exem, tudom, ronda dolog, de teljesen lehúzta az önbizalmam, míg együtt voltunk, miatta rengeteg normális fiút utasítottam vissza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!