Ugy veszem észre elfelejtetem ölelni tudni?
Ölelkezni majdnem mindenki szeret, főleg a lányok. Bár ez attól is függ hogy milyen a lány személyisége. Ettől eltekintve, nem kell félned az ölelkezéstől. Én is tartottam tőle, amikor egy lányról volt szó aki mondjuk tetszik, de egyszerűen suliba első találkozáskor jött a lépcső fordulóban, én pedig kitártam a karom és köszöntem neki magabiztosan, ő pedig visszaköszönt, és mivel gondolom nem akart ennél is kínosabb helyzetbe kerülni megölelt, és megszorítottuk egymást. Azóta már rég nem beszélünk egymással, de nagyon kedves velem ez a lány.
Bocsi ezért a kicsit hosszú sztorizgatás miatt, csak máshogy jobban nem tudtam leírni a dolgot saját szemszögből. Szóval ne félj!! Azért nem kell úgy csinálni mint én, de egy talalkozó után, és egy jó kis beszelgetés után a kiszemelttel, nyugodtan öleld meg ez nekik is jól esik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!