Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nektek mi az a szó amit sokat...

Nektek mi az a szó amit sokat jelent?

Figyelt kérdés
Szokták mondani a szavaknak ereje van. Nektek van olyan szó ami adott valami pluszt, többet jelent. Valaki mondta nektek valamikor és az erőt ad megérintett?

2017. dec. 5. 16:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Számomra nincs ilyen, tettek nélkül minden szó üres a szememben.
2017. dec. 5. 16:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Kitartás! Bárki mondja, mindig jól esik, és ezt nem lehet rosszindulatúan mondani.
2017. dec. 5. 16:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Olyanra gondolok amit valaha mondtak neked vagy olvastad és megmaradt, mert hatással volt rád.
2017. dec. 5. 18:36
 4/7 anonim ***** válasza:
"Szeretlek" - édesapám szájából. Nem volt ott mindig amikor kellett mert azért dolgozott, hogy eltartson és, hogy meglegyen mindenünk. Eközben én lezüllöttem, de ő utat mutatott ennek ellenére, úgyhogy felnézek rá és büszkévé akarom tenni, hogy legalább mégegyszer halljam, hogy "szeretlek fiam".
2017. dec. 5. 20:53
 5/7 anonim ***** válasza:
"képzelet" - nekem ez a szó az. Minden benne van, amit én fontosnak tartok: kreativitást, nem begyöpösödöttséget, akár kitartást is.
2017. dec. 6. 10:18
 6/7 anonim ***** válasza:

A star wars ról volt szó. Mondtam, hogy nekem nem tetszett, se akkor tízenévesen, és most sem.

Azt felelte: Azért mert nem találtad meg az erőt.

Ahogy kimondta, megis találtam.

Azt feleltem: Tényleg!!!

Aztán szöget ütött a fejembe a gondolat ERŐ. Sok fajtája van, képzelőerő, lóerő, akaraterő,tetterő, belső erő.

2017. dec. 6. 21:44
 7/7 anonim ***** válasza:
pinä és s3gglik
2017. dec. 8. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!