Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » 30 körüli "fiatalok" hogy-hogy...

30 körüli "fiatalok" hogy-hogy még bírják az italt? Mi a titka? Minden héten durván kell inni?

Figyelt kérdés

Kollégáim 30(+-2) éves korosztályból vannak és mint kiderült minden hétvégén beülnek a kocsmába és nagyon sokat isznak.

Én meg sajnos már egyáltalán nem bírom az italt, be se rugok, mégis rosszul vagyok :( És nekem pl nem éri meg, hogy a hétvégéim a rosszullétről szóljanak.

Pedig régebben mondjuk én is ittam sokszor, bár mondjuk én 18 éves koromig nem ittam sosem, utána is csak elég ritkán, mondjuk egyetem alatt havi 1 alkalom már csoda volt, egyetem után volt egy időszak, amikor csajozni járkáltam viszonylag sokat, akkor heti átlag 2 alkalom, de akkor ugye sokat rohangáltam bulikban a nők után, ugyhogy lemozogtam :(

Tegnap céges vacsorán ittam 2 sört meg egy felest és ugy felkavarodott a gyomrom, hogy visszajött nagyon sok kaja :(

És utána ittam legalább 2 liter vizet, mire jobban lettem.

2017. dec. 2. 12:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ott el van szarva a dolog, hogy a többség nem ismeri a kulturált alkoholfogyasztást és igyunk míg bírjuk módon gondolkoznak.

Meg az egészből egy teljesen felesleges farokméregetést, kihívást csinálnak és mindenki úgy beszél róla hogy "bírom az alkoholt mintha valami kiváltságos dolog lenne hogy többet bír piálni mint a másik.

Arról nem is beszélve hogy a "jól érzed magad" normális embernél nem egyenlő azzal hogy részegre issza magát.

2017. dec. 2. 14:08
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem az életkortól függ.Láttam olyan 50 év körüli embert, aki egy ültő helyében megivott kb.24-26 sört.Én meg a felét sem tudnám elfogyasztani.
2017. dec. 2. 14:47
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ne igyál! Nem kötelező!

Tök mindegy, hogy más hogyan bírja.

2017. dec. 3. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!