Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hol lehet japán csajokkal...

Hol lehet japán csajokkal ismerkedni magyarországon?

Figyelt kérdés

2017. dec. 1. 23:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
68%

Azon kívül teljesen más kultúra. Európaiként te európai leszel köztük. Ez nem azt jelenti hogy utálnának, beszólogatnának, vagy egyéb módon lenéznének, hanem egyszerűen nem akarnának maguk közé fogadni.

Ugyan az a helyzet mint mikor ide Magyarországra jön mondjuk egy indiai. Az ő kulturális jegyeit mi nem tudjuk nem meglátni. Más a család felfogásuk, a munkamoráljuk, az egész életvezetésük. Az olyan apróságokat mint étkezési szokások, ünnepek, nyelv nem is említettem.

Ezeket te európaiként nem tudod átvenni. Ismerni ismerheted, de az nem azt jelenti hogy te teljes mértékben asszimilálódtál ahhoz a kultúrához.

A japán társadalom sokkal merevebb és hierarchia alapúbb mint az európai társadalmak. Persze ez a nyugatosodással változott náluk is, de a mai generációban is sokkal erősebb a társadalmi (kulturális) kötöttség mint itt Magyarországon az utóbbi 50 évben bármikor.

És a kelet ázsiaiakról pont nem azt hallom hogy fűvel fával bármilyen nációval csinálnák, nem úgy mint az angolok, németek, vagy amcsik.

2017. dec. 2. 10:28
 12/21 anonim ***** válasza:
Ilyenkor szoktam átváltozni Hulk-ká, és tombolát árulni.
2017. dec. 2. 11:39
 13/21 anonim ***** válasza:
*tombolni.
2017. dec. 2. 11:40
 14/21 anonim ***** válasza:
9%
Csak a kajájuk jobb a tengerek miatt de ők is borzalmas emberek föleg amiket koreai népel csináltak.A családok meg ott borzalmasak mindenkinek elit iskolába kel járnia mérnök,tudosnak kell lennie ha nem kapnak meg egy állást a család ki tagadja .
2017. dec. 2. 13:51
 15/21 anonim válasza:
100%

Az utolsónak üzenem, ezt honnan tudja? Talán ott élsz? Én ott nőttem fel, mégsem lettem mérnök meg hasonlók. Félig japán lány vagyok.

Általában egyetemeken szoktak lenni. De pl az én anyum itt dolgozott mikor osszeismerkedett apámmal.

2017. dec. 2. 14:33
 16/21 anonim ***** válasza:
46%

Utolsó: Nyilván vannak kivételek. Mint minden statisztikában.

De a statisztikának pont ez a lényege: Meghatároz egy vegyes elemű halmazban egy valamilyen eloszlást, arányt.

Pl a magyarok átlag fizetése 160 ezer nettóban.

Tudjuk hogy vannak ettől feljebb, és lejjebb is kivételek. De a leggyakoribb érték (módusz) a 160 ezer lesz.

Ugyan ez van a népekről szóló általánosításoknál.

Természetesen senki nem gondolja (már aki épeszű) hogy minden kelet ázsiai stresszes, és munkamániás, csak mert kelet ázsiai. Bizonyára vannak kivételek.

De az biztos, hogy a statisztikák szerint kelet ázsiai országok lakói vannak diákként és munkavállalóként a legjobban kihajszolva, és náluk az egyik legmagasabb az elmagányosodás, depresszió, öngyilkosság és stressz szintje.

Ezek tények. És ha ilyen rekordok jellemeznek egy társadalmat, akkor az a társadalom minden tagjára kihat.

2017. dec. 2. 14:48
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Amit a koreaiakal tettek arra meg nincs bocsánat meg is érdemlik jól ki használják ökett nem kel ott élnem hogy, tudjam mi van ott elég a történelem.Egyetlen jó dolog hogy, nőket ott tisztelik a házi asszonyokat meg nem nézi le a társadalom ezért is jobb esélyekel indul ott egy gyerek mert 1 szülö figyelni tudja a fejlödését.
2017. dec. 2. 15:38
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Minden népnek fel lehetne róni amiket a múltban tettek. A magyaroknak is, jócskán.
2017. dec. 3. 17:24
 19/21 anonim válasza:

Na akkor én válaszolok a kérdésedre

Pl ilyen latvanyossagoknal magyarorszagon, múzeumok, szobrok

Budapesten rengeteg van, igazabol, megszolithatsz egyet az utcan is, ugy hallottam nekik jobban bejonnek az europai ferfiak

14/f :)

2017. dec. 4. 06:52
 20/21 sanyinak ***** válasza:
Japán Nagykövetség.
2017. dec. 7. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!