Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miert mindenhol Soros György...

Miert mindenhol Soros György a téma?

Figyelt kérdés
Kezd nagyon idegesítő lenni, szerintetek?

2017. nov. 30. 21:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%

Azért, mert a Fidesz egyetlen - sajnos nagyon jó - esélye megtartani a hatalmat és még tovább építeni a diktatúrát az, ha teremtenek egy ellenség-képet. A sok buta, életét dobozban tengető készséggel elhiszi, hogy a sátántól (esetünkben Soros György) csak a Fidesz tudja majd megmenteni.

És mivel a fiatalok jelentős része röhög az egészen és meg nem tudja, hogy milyen ku@@va fontos dolog lenne részt venni a választásokon, nem fog elmenni. Így a sok nyugger és a rettegő idióták a megfelelő partra szavaznak majd.

End of story.

2017. dec. 1. 11:07
 12/15 anonim ***** válasza:
48%
Na én jövök. Vagy még nem én vagyok a SOROS?
2017. dec. 1. 13:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Mert Orbán Viktor ezt akarja.
2017. dec. 1. 14:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Engem nem igazán tud érdekelni.
2017. dec. 1. 17:31
 15/15 anonim ***** válasza:

Gondolom mert jövőre választás, időben el kell kezdeni nyalizni. :D

Amúgy engem csak az szokott idegesíteni, hogy ami jár napilap a 16 oldalból mindig 1 teljes oldalon az a hülye hirdetés van, persze az újság ára meg ugyanannyi.

2017. dec. 2. 05:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!