Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit gondoltok, amikor meglatto...

Mit gondoltok, amikor meglattok egy lanyt talpig feketeben az utcan?

Figyelt kérdés

Valami rosszra gondoltok, lenezitek, vagy milyen reakciot valt ki beloletek?

[link]

[link]

[link]

#lány #Allblackoutfit
2017. nov. 29. 07:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én is a feketét szeretem, maximum a kiegészítők szoktak színesek lenni.

A munkahelyen senki nem foglalkozik vele, de a lépcsőházban egy néni szánakozva megkérdezte, hogy ugyan kit gyászolok, és meddig még... Megnyugtattam, hogy senkit, csak szeretem a feketét. Annyit mondott, hogy akkor jó. Meg amúgy se úgy gyászolnék, hogy direkt gyászruhában, kisírt szemekkel sajnáltatnám magam a külvilág előtt, szerintem ez egy belső folyamat, magánügy. Meg egyik munkatársam anyáskodóbb típus, ő szokta mondani, hogy néha hordhatnék világosabb ruhákat, mert a fekete vékonyít, és én eleve is nagyon vékony vagyok, lehet, hogy előnyösebb lenne, próbáljam ki. Majd egyszer, ha már nem fog tetszeni a fekete szín (HA lesz ilyen), akkor mindenképp kipróbálom :) Bár lehet, hogy addigra meghízok :D

És egyébként egy végtelenül idealista, vidám ember vagyok, szóval nem kell félteni a depressziótól :D

2017. nov. 29. 13:50
 12/14 anonim ***** válasza:

ha minden nap ilyeneket hord akkor szerintem kimarad az élet színes részéből

ha egyszer látom, ki? és hol?

2017. nov. 29. 14:42
 13/14 anonim ***** válasza:
*kit és hol?
2017. nov. 29. 14:47
 14/14 Metionin ***** válasza:
Konkrétan semmit. Nagyon sokan járnak feketében, többek között én is. Igazából van egy piros pólóm meg 2 fekete-fehér csíkos, az összes többi ruhám fekete. Ovis korom óta a kedvenc színem. Az idősek kérdezik néha hogy gyászolok-e de a többséget nem érdekli. Egyszer amikor hazaköltöztem a koliból és anyám átmosta és kiteregette a ruháimat, átjött a szomszéd néni megkérdezni hogy ki halt meg.
2017. dec. 1. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!