Mit gondoltok, amikor meglattok egy lanyt talpig feketeben az utcan?
Valami rosszra gondoltok, lenezitek, vagy milyen reakciot valt ki beloletek?
Én is a feketét szeretem, maximum a kiegészítők szoktak színesek lenni.
A munkahelyen senki nem foglalkozik vele, de a lépcsőházban egy néni szánakozva megkérdezte, hogy ugyan kit gyászolok, és meddig még... Megnyugtattam, hogy senkit, csak szeretem a feketét. Annyit mondott, hogy akkor jó. Meg amúgy se úgy gyászolnék, hogy direkt gyászruhában, kisírt szemekkel sajnáltatnám magam a külvilág előtt, szerintem ez egy belső folyamat, magánügy. Meg egyik munkatársam anyáskodóbb típus, ő szokta mondani, hogy néha hordhatnék világosabb ruhákat, mert a fekete vékonyít, és én eleve is nagyon vékony vagyok, lehet, hogy előnyösebb lenne, próbáljam ki. Majd egyszer, ha már nem fog tetszeni a fekete szín (HA lesz ilyen), akkor mindenképp kipróbálom :) Bár lehet, hogy addigra meghízok :D
És egyébként egy végtelenül idealista, vidám ember vagyok, szóval nem kell félteni a depressziótól :D
ha minden nap ilyeneket hord akkor szerintem kimarad az élet színes részéből
ha egyszer látom, ki? és hol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!