Ha valaki letörli magát közösségi oldalakról, annak lesz élete? Az internet teszi tönkre az életét?
Figyelt kérdés
Kicsit értelmetlennek találom, ha valaki ezt állítja. Van erre példa? Pl. Volt már ismerősöm, aki ezzel jött, de nem változott meg semmi az életében ennyitől. Ahhozképest sok ismerősöm chat-el és közösségi oldalakon lóg, a lehető legnagyob rendben van a szociális életük.2017. nov. 26. 23:05
11/12 anonim válasza:
Èn meg azokat nem èrtem akik törölgetnek, meg csak aziknak a jelölèsèt fogadja el, akiket szemèlyesen ismer már.
1, ha már egyszer ismerőse, akkor mièrt törli? 1-2 kattintással be lehet állítani hogy ne lássam valakinek a posztjait.
2, mèrt nem lehet visszaigazolni azt aki bejelöl, mèrt nem lehet megvárni hogy egyáltalán mit akar? ( ezt főleg az olyanokra èrtem akik úgy állítják be a profiljukat hogy aki nem az ismerőse az ne is tudjon neki írni. Ha rajtam múlna èn ezt a funkciót eleve nem is engednèm, eleve azèrt közössègi oldal hogy tartsd a kapcsolatot a közössèggel/új embereket ismerj meg. )
12/12 anonim válasza:
Azért változik egy cseppet, mert nem fog majomkodni a kirándulós és egyéb képekkel, ezáltal több ideje marad másra, ami csak rajta múlik, hogy tartalommal tölti-e meg vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!