Mi a módja egy klub létrehozásának?
Nem tervezek kitűzni célt, hogy most könyvklubról, motorosklubról vagy boxklubról legyen szó, inkább csak egy közösséget szeretnék létrehozni.
Az utóbbi időben nem foglalkoztam a társasági életemmel, a kapcsolatok ápolásával és építésével, és bár könnyűszerrel meg tudnám javítani, de elkezdtem gondolkodni, hogy mennyire király lenne egy összetartó társaságot létrehozni rengeteg emberrel, akikkel közös programokat szervezünk, meglátogatjuk egymást, túrákra megyünk, nyaralásokra, szóval egy nagy közösség lenne, amit már-már családnak is nevezhetnénk.
Egyenlőre nem gondolom teljesen komolyan, mivel van egy-két alap bökkenő a megvalósítást illetően (pl. az, hogy csak 18 vagyok, vagy az, hogy még nem a fővárosban élek), de érdekelne, hogy a nagyobb csoportok hogyan "toborozzák" a tagokat? És hogy lehetnek annyira sokan mindenfelől tagok, ha nem publikus a felvétel?
Akinek van tapasztalata szervezésben, vagy csak tudja/van ötlete hogy működik a dolog és tudna nekem válaszolni, annak előre is köszönöm! :)

Nagyon is van értelme a törekvésednek!
Érdemes lenne egyházaknál megpróbálni (bár ott meg elvárhatják a merev vallásos viselkedést...)
Ui: jobb ötletem ennél nincs sajnos. Remélem egy nagyon picit azért tudtam segíteni. Ha másként nem, hát gondolatindítónak. :)
Első: Mint említettem nem a fővárosban, és nem is nagyvárosban élek, így a környező társaságok közül maradtak a skinheadek, a motorosok és a kisebbségi tolvajok klubja, mindegyikkel vannak problémáim a kirekesztő elveik miatt, ezért lenne jobb egy szabadabbat létrehozni, ahol egy szektakénti gondolkodás helyett mindenki egyéni. :)
Második: Köszönöm az ötletet, de vallásellenes vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!