Huszonévesek ti hogyan osszátok be az időtöket?
Nem rég kezdtem el dolgozni.
Örülök hogy van pénzem de így szinte semmi időm nincsen a hobbijaimra.
Több dolgot is szeretnék csinálni vagy legalább "életben tartani" :D
Testépítés egész évben,tavasszal nyáron motorozás,videójátékok de akkor társas életet is kellene élni.Az otthoni teendőkről/rokonlátogatásról nem is beszélve.
Kíváncsi vagyok ki hogy oldja meg.
22/F
fél 5 körül kelek, készülődés, utazás
7 előtt érek be a munkahelyre, munka
3 körül indulok a munkahelyről programra/haza
2 óra az út a munkahelyem és otthon között, szóval napi 4 óra csak az utazás
utazás közben: tanulok, játszok, tervezek, beszélgetek, alszok
otthon: beszélgetés, játék, játékfejlesztés, tanulás, filmezés, pihenés, alvás
szerencsére a munkahely rugalmas, járhatnék későbbre, vagy más időbeosztásban, én döntöm el
munkahelyen a munka el legyen végezve, mellette belefér (látod most is) a gyk, tanulás, filmezés...
24F
Ugynézki munkahelyet kell váltanom :D
Mert én 5től dolgozom 18ig.
Viszont az utazás csak 15 perc kocsival ennyivel egyszerűbb.
Minden nap eltervezem hogy na majd most!
Aztán ebből annyi valósul meg hogy eszek és elsüppedek a székben :D
Itthoni munka - de ugyan úgy lopja az időt más hobbikból, hiába is áll közel egyik hobbimhoz.
Főleg alkotások terén szívás az idő, művész vagyok több ágon. Kreativításom túlcsordul.
Csak annyit mondok:
Az élet rövid, a kreativítás határtalan, ez idő pedig döntés elé állít.
Bele se mernék gondolni mi lenne , ha társaságot igénylő személy lennék.
Szeretek dumálni stb, de nem igénylem a buli stb t már.
Olykor kávézós tali nekem bőven elég.
Párom, munka, hobbi - max discordon voice chaten dumálok ügyködés alatt.
Ami mai napig kedvencem: Forró vízben kiterülni az esti csendben, de van, hogy beviszem a rajztáblát asztalnak s újabb ötletemet firkálgatom.
7-től dolgozom 16-ig. Heti kétszer eljárok utána edzeni, főzök, szükség esetén takarítok, a párom segít, így gyorsan megy. Hétköznap általában ennyi. Olykor egy mozi, bevásárlás, vacsora belefér.
A hétvégét áldozzuk a hobbijainkra. Kirándulásra pl., így jut idő mindenre, amire szeretnénk, hogy jusson.
Sokat számít az, hogy együtt élünk és ő is kiveszi a részét mindenből, így nem megy rá az egész hétvége a háztartásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!