Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Huszonévesek ti hogyan osszáto...

Huszonévesek ti hogyan osszátok be az időtöket?

Figyelt kérdés

Nem rég kezdtem el dolgozni.

Örülök hogy van pénzem de így szinte semmi időm nincsen a hobbijaimra.

Több dolgot is szeretnék csinálni vagy legalább "életben tartani" :D

Testépítés egész évben,tavasszal nyáron motorozás,videójátékok de akkor társas életet is kellene élni.Az otthoni teendőkről/rokonlátogatásról nem is beszélve.

Kíváncsi vagyok ki hogy oldja meg.

22/F

2017. nov. 15. 02:03
 1/6 anonim ***** válasza:
H-P-ig dolgozok 8-4ig. Heti 3x jarok gyúrni, meg 2x thai boxolni. Meló után mindig. Barátnőmmel esténként találkozunk 1 órára általában, ő még tanul. Tehat pl. most hetfon 4kor végeztem 5tol 6ig edzettem, utana 7:30ig a bnommel voltam, majd go haza meccset nezni. De nem találkozunk minden nap. Hétvégén egy éjszakát általában náluk alszom. Pl. Penteken megyek hozza es szombat este jövök el. Vasárnap általában otthon vagyok, ilyenkor segítek otthon ha kell valamit. A thai-boxon meg gyurason kívül még a focit szeretem de azt már csak nezni szoktam a tv-ben. De nekem se jut sok mindenre ido, pl egy csomó műsor fel van véve amit meg akarok nezni, olvasni is szertenek többet. Bele se merek gondolni, hogy ha majd egyszer gyerek lesz mennyi ido jut magamra. 22/F
2017. nov. 15. 04:05
 2/6 anonim ***** válasza:
47%

fél 5 körül kelek, készülődés, utazás

7 előtt érek be a munkahelyre, munka

3 körül indulok a munkahelyről programra/haza

2 óra az út a munkahelyem és otthon között, szóval napi 4 óra csak az utazás

utazás közben: tanulok, játszok, tervezek, beszélgetek, alszok

otthon: beszélgetés, játék, játékfejlesztés, tanulás, filmezés, pihenés, alvás

szerencsére a munkahely rugalmas, járhatnék későbbre, vagy más időbeosztásban, én döntöm el

munkahelyen a munka el legyen végezve, mellette belefér (látod most is) a gyk, tanulás, filmezés...

24F

2017. nov. 15. 09:45
 3/6 A kérdező kommentje:

Ugynézki munkahelyet kell váltanom :D

Mert én 5től dolgozom 18ig.

Viszont az utazás csak 15 perc kocsival ennyivel egyszerűbb.

Minden nap eltervezem hogy na majd most!

Aztán ebből annyi valósul meg hogy eszek és elsüppedek a székben :D

2017. nov. 15. 18:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Döglök itthon egész nap, ugyanis itthonról dolgozom. :D
2017. nov. 16. 03:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Itthoni munka - de ugyan úgy lopja az időt más hobbikból, hiába is áll közel egyik hobbimhoz.

Főleg alkotások terén szívás az idő, művész vagyok több ágon. Kreativításom túlcsordul.

Csak annyit mondok:

Az élet rövid, a kreativítás határtalan, ez idő pedig döntés elé állít.

Bele se mernék gondolni mi lenne , ha társaságot igénylő személy lennék.

Szeretek dumálni stb, de nem igénylem a buli stb t már.

Olykor kávézós tali nekem bőven elég.

Párom, munka, hobbi - max discordon voice chaten dumálok ügyködés alatt.

Ami mai napig kedvencem: Forró vízben kiterülni az esti csendben, de van, hogy beviszem a rajztáblát asztalnak s újabb ötletemet firkálgatom.

2017. nov. 16. 06:55
 6/6 anonim ***** válasza:

7-től dolgozom 16-ig. Heti kétszer eljárok utána edzeni, főzök, szükség esetén takarítok, a párom segít, így gyorsan megy. Hétköznap általában ennyi. Olykor egy mozi, bevásárlás, vacsora belefér.

A hétvégét áldozzuk a hobbijainkra. Kirándulásra pl., így jut idő mindenre, amire szeretnénk, hogy jusson.

Sokat számít az, hogy együtt élünk és ő is kiveszi a részét mindenből, így nem megy rá az egész hétvége a háztartásra.

2017. nov. 17. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!