Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nektek mi a véleményetek...

Nektek mi a véleményetek erről? (Lent)

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőmmel jövő hétvégén felmegyünk Budapestre és a barátnőm most fog először találkozni a barátjával aki szintén nem Bp-i, viszont van két haverja (akiket barátnőm is ismer) és ők Bp-en laknak és ők is jönnek, szóval így találkoznánk 5-en. És az egyik srácnak van jogsija meg kocsija is és ugyan barátnőm nem mondta hogy ő fog minket a városon belül fuvarozni ha megyünk valahova de feltételzhetően igen, és ez engem nagyon aggaszt, mivel most találkozunk velük először és azért Pest nagy város, egy tapasztalt sofőrnek se mindig egyszerű ott vezetni (gondolom). De ha a többiek beszállnak a kocsiba nem igazán tudok mit csinálni, hiszen egyedül egy olyan városban ahol eddig kb 10x voltam szülőkkel talán még veszélyesebb lenne mintha beszállnék abba a kocsiba..nem tudom mit kéne tennem, szerintetek? Míg ezt a kocsis dolgot meg nem tudtam semmi kételyem nem volt a dologgal kapcsolatban, de most elbizonytalanodtam.

Normális válaszokat kérek, előre is köszi!

2017. nov. 11. 22:06
 1/9 anonim ***** válasza:
42%
Mi a probléma? Mert én nem látok semmi olyat ami miatt aggódni kéne.
2017. nov. 11. 22:18
 2/9 Bihar Valatonon ***** válasza:
0%
Van egy zseniális találmány...GPSnek hívják
2017. nov. 11. 22:23
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem azzal van a baj hogy nem tudja az utat a-ból b-be..hanem hogy viszonylag friss a jogsija 18 éves és nem is ismerem közvetlenül. Egyiküket sem.
2017. nov. 11. 22:33
 4/9 Bihar Valatonon ***** válasza:
100%
Jah...úgy már más tészta...csak ezt nem említetted :D Ez esetben max azt tudod csinálni el sem mész mást nem nagyon....ha őt a szülei így elengedik kocsival meg a többiek sem tartanak beszállni hozzá...
2017. nov. 11. 22:36
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nehéz mondjuk a belvárosban komoly balesetbe kerülni (ugye nincs olyan tempó mint egy autópályán).

Mondjuk ez a random ismeretlen emberekkel találkozgatás is érdekes koncepció.

2017. nov. 11. 22:54
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Nem random ismeretlen emberek, barátnőm ismeri őket csak élőben nem találkoztak még.

2017. nov. 11. 23:06
 7/9 anonim ***** válasza:

biztosági öv behúz azt annyi,

neki sem az a célja, hogy összetörje a gépjét

meg max 70-nél nem lehet nagy gond

2017. nov. 12. 08:52
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Várj! Ha élőben nem találkoztak, akkor a barátnőd NEM ISMERI őket. Én is nem rég voltam ennyi idős, emlékszem meredek dolgokra amiket csináltam, de mai fejjel már 6x meggondolnám. Nyilván nem sok esély van arra, hogy szervkereskedők, de egyikőtök sem ismeri őket, szóval ennek fényében dönts!
2017. nov. 13. 02:22
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válszokat! Hát igaz hogy nem találkoztak de videochateteltek is azt meg nem nagyon tudtak volna ha hamis a profiljuk. És igazából a szüleink tudják hogy találkozunk velük, csak ezt az autós dolgot nem mondtam el, de még nem is biztos.
2017. nov. 14. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!