Fiúk/férfiak! Miért jó piszkálni illetve csipkelődni az ellenkező nemmel?
Sosem értettem hogy miért szeretnek csipkelődni, vagy egyáltalán miért piszkálják a nőket.
Ez boldogsággal tölt el titeket ha szívhatjátok a vérét?
Ha akik olvassák ezt .
Elsősorban fiúk akkor ti miért teszitek ezt?
Kivel?
Csak azokkal akiket utáltok (nőt/nőket)
Vagy akit éppenséggel sokkal jobban kedveltek.
Most nem a megbántásról beszélek hanem az ilyen humorosabb csipkelődésről.
Olyat is hallottam hogy nem feltétlen szereti azt a személyt csak egy pillanatnyi vágy keletkezett benne a nő iránt és így vezeti le ezt.
Mit gondoltok erről?
A válaszokat előre is köszönöm!
Elgondolkodtam a kérdésen. Mert tényleg, nők között is van ilyen csipkelődős típus, de férfiak közt gyakoribb. Hajlok afelé a gondolat felé, hogy talán azért, mert a fiúkat nem nagyon tanítják az érzelmeik kezelésére, kimutatására, levezetésére.
Viszont észrevettem, hogy két típus van köztük is. Az egyik (talán mert van benne egy bizonyos fajta plusz érzékenység, finomhangoltság), aki kitapasztalja, hogy ki az, aki tényleg vevő az ugratásokra és azt is, hogy milyen mértékben. Ő tényleg mindenkivel úgy ápolja a kapcsolatát, ahogy az a legcélravezetőbb.
Meg van, aki mindenkibe, szitutól füghetlenül belecsíp, aztán még ő van felháborodva, ha valaki (akiről egyébként jellemzően alig tud valamit) nem vevő a humorra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!