Miért kell üldözni olyan embercsoportokat akik senkinek nem ártanak?
"Az iszlamistákat megértem, hogy megvetik mert ők ártanak az átlag embereknek."
Az iszlamisták 90%-a pont ugyanolyan normális ember mint bárki más. Magyarul te magad válaszolod meg a saját kérdésed.
Sokan csak a hírekből, innen-onnan hallott dolgok alapján "alkotnak" véleményt a fent nevezettekről. Nincs valós tapasztalatuk, nem érdekli őket a valóság, így "nyer" a sztereotipizálás.
Viszont:
NEM minden esetben, ha valakiről rossz véleménnyel vagyunk - akár valódi okok miatt, akár vélt okok miatt -, akkor megtörténhet az, hogy csak azért is úgy viselkednek, hogy úm. megfeleljenek a sztereotipizált viselkedésnek azért, mert hogy ezzel épp segítséget szeretne kérni a helyzete jobbá tétele végett. Tehát úm. segélykérésképp.
1-esnek üzenem, hogy a keresztényes hozzászólást csak azért írtam le, mert sokan elfelejtik a keresztes háborúkat, és próbálják belemagyarázni, hogy "hát pedig ez egy milyen tiszta vallás!!!". Amúgy semmi bajom a vallásos emberekkel. Az egyik nagymamám bigott keresztény, a másik meg úgymond normális mértékben gyakorolja a vallást. Mégis mindkettőt ugyanúgy szeretem. Én magam is rendelkezem zsidó felmenőkkel. Ahol segítséget kérnek, és tudok segíteni, segítek, legyen az az ember roma (pedig aztán nekik sincs jó hírük), néger, kínai, japán, nő, férfi, transz, hermafrodita, ember, állat, bármi. Amúgy meg nagyon is van az egyháznak hatalma, nézd csak meg, hogy mi ment többszáz éven keresztül Európában.
A kérdezőnek pedig, dzsihádistának nevezik a terrorszervezeteken belül működő emberkéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!