Hogyan tűnjünk ki a tömegből? (pozitív értelemben. )
Egyszerű embernek tartom magam, soha nem értem el semmi különlegeset idáig, viszont változtatni szeretnék ezen.
Elég ostobán hangzik, de lényegében el akarom adni a saját készségeimet az embereknek.
Egy olyan valakivé szeretnék válni, akire azt mondják, hogy "Vele megéri megismerkedni, mert ő a hasznodra tud lenni valamiben, jó vele együtt dolgozni."
A probléma az, hogy nem tudom hogy mivel lehetnék mások hasznára.
Sok ismerősöm gazdagabb, jóképűbb és tehetségesebb, mint én, sosem lennék képes felülmúlni őket bármelyik területen is, mégsem igazán népszerűek. Miért van ez?
Az emberek olyan ingerszegények, hogy nem akarnak maguknak többet vagy csak olyan magasan van az ingerküszöbük, hogy lassan már a legjobbak sem képesek ezeknek megfelelni?
Nem akarok más hátán felkapaszkodni, egyszerűen csak szeretnék tapasztalatokat, tudást, ismeretséget cserélni.
Ne akarj mások hasznára lenni. Legalábbis ingyen ne.
Én sok ember számára voltam hasznos a tudásommal, és az ismerőseimnek volt egy csoportja, akiknek minden segítség azonnal kellett, lehetetlen időpontban, ingyen és tegnapra legyen kész. Na ezeket építettem le szépen sorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!