Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti hisztek abban hogy a nogy...

Ti hisztek abban hogy a nogy Ő-t, az igazit véletlenül találjátok meg?

Figyelt kérdés
Azok akik igen,mire alapoztok? Mi a véleményetek arról amit a minap olvastam itt:"Én azt mondom, hogy maga a társkeresés hülyeség. A társadra, akiből nyilvánvalóan csak egy lesz, majd rátalálsz valamikor, véletlenül, és érzed, hogy ő a lelki társad. A társkeresés viszont arról szól, hogy a számodra elfogadható, de koránt sem igazit teszed társaddá." Mi a véleményetek erről?

2017. okt. 17. 20:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Van akit nem?
2017. okt. 17. 20:09
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, még senkit nem találtam...:D
2017. okt. 17. 20:10
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Van rá esély, olykor történnek véletlenül is jó dolgok, de szerintem sokkal valószínűbb valamit/valakit megtalálni, ha te is keresed.
2017. okt. 17. 20:24
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én 18 évesen találtam rá a nagy Ő re legalább is sokáig annak tekintettem, mert fél éve elhagyott engem, külföldre ment új életet kezdeni, mindent hátrahagyott, tőlem sem búcsúzott el normálisan, csak egy hosszú levelet hagyott maga után.

Együtt éltünk, 7 éve voltunk együtt. Örököltem egy lakást abban éltünk, közösen vettük a bútorok, és egyéb háztartási gépeink nagyon nagy részét. Együtt újítottuk fel. Egyedül gyerekünk nincs, persze terveztük már 3 éve akartunk, de akkor nem jött össze a dolog. Utána leálltunk átmenetileg a próbálkozással mert nekem egészségügyi gondom lett, műtétre vártam jó fél évet, és egyrészt a táppénz nem fizet valami sokat, így eleve cinkes lett volna a gyerek, plusz sajnos a kevés tartalékunkat is fel kellett élnünk, meg ugye félt az exem attól mi lesz ha többet kell várni műtétig és az idő alatt kivágnak a munkahelyemről, meg mi lesz ha műtét után sokáig nem tudom ellátni mg saját magam sem, és köze itt lesz egy pici baba a nyakunkon. Aztán végül ezen a nehéz időszakon átestünk és amikor kezdtünk kb 1 éve helyreállni és végre haladtunk is valamerre, volt egy komoly összeveszésünk amit a mai napig nem érte miért kapta fel ennyire a vizet egy teljesen apró dolgon annyira hogy engem is felidegesített és akkor mondtunk egymásnak mindent, majd két napra hazamenta szüleihez duzzogni, jogtalanul. Aztán kibékültünk, jó volt minden, és egyszer csak itt hagyott engem.

De a kérdésedre válaszolva, én őt véletlen találtam meg, nem számítottam rá, és még sincs már itt nekem. Szóval ezek után már abban vagyok hogy véletlenül már nem fogom megtalálni, ha keresem a párom akkor rátalálhatok arra aki tényleg az igazi, bár erre kicsi esélyt adok, és őszintén még nem is igazán erőltetem, mert lélekben még nem állok erre igazán készen.

2017. okt. 17. 20:25
 5/11 anonim ***** válasza:
Én igen, elég sokat szoktam gondolni erre. Én például úgy érzem, hogy nagy valószínűséggel interneten fogom majd megtalálni azt a személyt, akivel meglesz a tökéletes összhang.
2017. okt. 17. 20:34
 6/11 A kérdező kommentje:
Én elhiszem,hogy lehet véletlenszerűen társat találni,csak páran úgy állítják be,mintha a nagy Ő-t szabályszerűen véletlen lehet megkapni.
2017. okt. 17. 20:35
 7/11 anonim ***** válasza:

1, Igen, hiszek benne.

2, Jelenleg nincs nagy ismerősköröm, baráti köröm, csak munkatársak vannak, fizikálisan nem keresek társat, így nagy valószínűséggel véletlen lesz a nagy találkozás, egymásra ismerés.

3, Szerintem helyesen van megfogalmazva, mert ha nem így lenne, akkor nem lenne annyi válás. A valóban igazit érzi az ember (ha szerencséje van, akkor megtalálja, megtartják egymást).

2017. okt. 17. 20:54
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem gondolod,hogy ha keresed,akkor nagyobb valószínüséggel találsz olyant aki passzol hozzád,hisz mennyi az esélye,hogy összefussak életem szerelmével mondjuk az utcán,s abból legyen is valami?
2017. okt. 17. 21:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Én nem hiszek a létezésében sem. Örülök, ha egyáltalán találok valakit, aki elfogad.
2017. okt. 17. 22:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem hiszek a kényszeres társkeresésben, nekem az egészből az jön le, hogy "márpedig én most elmegyek randizni XY-nal, és akármilyen ember is, ideiglenesen bele fogok szeretni csak azért, hogy ne kelljen egyedül lennem". Ez nem így működik. Előbb összeismerkedünk - akármilyen társaságban, ahol éppen egymás mellé sodródtunk -, utána összejövünk, nem fordítva.
2017. okt. 18. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!