Mit csinálhatnék?
Van egy csaj a suliba ( nem osztálytársam) de viszont az osztalyombol az egyik lány barátnője . Es mindig amikor meglát a csaj (aki az osztálytársam barátnője) mindig meg kell neki szólalnia és mondania valamit rollam . Nem csinaltam neki semmit meg is kotoszkodik. Kérdeztem mar tolle mi a problémája velem akkor is a “NEM MINDEGY?!?” Stb válaszokat kaptam rá ... szóval elég idegesítő pedig nem adok neki rá soha semmilyen reakciót .
Éppen ma amikor mentem a vonathoz akkor szembe jöttek velem es odaszólt hogy “hulye XY”
Mit tehetnek hogy befejezze?
Meg multkor mar nem bírtam ki es odaszoltam neki hogy : “kussolj mar”
Es azóta is azt mondogatja mindenkinek hogy en azt mondtam neki hogy kussoljon....

Tetszel neki vagy csak "labdának" néz és rugdos.
Szorítsd sarokba-járj a nyakára ( nem szó szerint ) és vallasd....előbb utóbb kiböki vagy megunja, ha a zaklatottja házhoz jön s elmenekül-elkerül örökre:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!