Egy párkapcsolat csak a sex-ről szól?
Egyik ismerősöm ezt állította. Mondván "sex nélkül egy kapcsolat nagyon unalmas tud lenni". Én nem értek vele egyet,szerintem egyáltalán nem erről szól,szerves része ugyan,de szerintem nem ez az alapja. Esetleg,ha sex kapcsolatról lenne szó...
A sex-et is meg lehet unni,nem? Szerintetek a sex a megoldás az unalom űzésre egy párkapcsolatban? Ha nem,akkor mi?
Én nem hiszek abban, hogy a szex izgalmassá teszi a kapcsolatot önmagában, figyelembevéve azt, hogy vannak olyan emberek, akik az ágyban is unalmasak. Ahogy a kérdezõ is írta, meg lehet unni, de nem csak húzamos idõ után, ha nagyon unalmas emberrõl lenne szó, akkor már az elsõ alkalom után is.
Nem szeretem azt, ha valaki hangoztatja, hogy anélkül nincs kapcsolat, mert az az érzésem, hogy neki csak ebbõl áll, ami bizony unalmas. Ráadásul egy embert elözõleg meg kell ismerni, és lelkileg közel kerülni hozzá, nem szeretem amikor valakinek ez annyira fontos, hogy sietteti, még azt sem tudja, hogy hányadán állunk, de már errõl beszél az ilyen ember, akinek fontos ez. (aztán egyet szexel és lelécel, ha kiderül, hogy nem egymásnak valóak). Ezzel szemben én is nagyon fontosnak tartom, és ha egy közeli, elmélyült kapcsolatban vagyok, akkor én is a kapcsolat szerves részének érzem. De addig elkell jutni, elözõleg ajánlott a kapcsolatot kialakítani és tapadás mentesen, normálisan ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!