Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek igaz, hogy minnél...

Szerintetek igaz, hogy minnél jobban szereti magát valaki, annál jobban tud másokat szeretni?

Figyelt kérdés
2017. okt. 8. 10:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%
Nem. Ha jó nagy egója van akkor csak magát szereti, a többi ember meg csak zavaró tényező avagy céljai eléréséhez használja fel. Mások szeretetéhez kell lemondás és magunk háttérbe helyezése .
2017. okt. 8. 10:54
 2/12 anonim ***** válasza:
Ezt olyan mesélte be neked aki nagyon szereti magát?
2017. okt. 8. 11:09
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem, csak egyszer hallottam vmi olyat, h ha vki nrm szereti sajat magat, az mást se tud szeretni
2017. okt. 8. 11:12
 4/12 anonim ***** válasza:
63%
Ez nem igaz, az egoista emberek eléggé önzőek, a saját maguk céljain kívül más nem nagyon érdekli őket.
2017. okt. 8. 11:15
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt inkább úgy szokták mondani, hogy fogadd el magad.. olyan embereknek, akik nem tudják fogadni mások szeretetét, mert nem hiszik magukról, hogy szerethetõek. A túlzott önszeretet nem jó, de az önutálat sem.
2017. okt. 8. 11:23
 6/12 anonim ***** válasza:
46%

ha magadat nem szereted mast se tudsz

en nem igy tapasztalom

apukam nagyon nem szereti magat, allandoan mergelodik, szidkozodik pedig csak magara haragszik

engem es a testvereimet nagyon szeret, a fel karjat odaadna ertunk

en imadom magam, nagyon egyben vagyok magammal es szeretem azt aki vagyok

mindent megengedek magamnak, a legjobb baratom vagyok onmagammal

es nincs egy baratom, baratnom se

kutyam macskam se mert nem tudnek igy szeretni mast

2017. okt. 8. 11:25
 7/12 anonim ***** válasza:

utalom magamat, viszont kb mindenki mast nagyon szeretek. hatalmas szeretet lakozik bennem, amiert nagyon halas vagyok, viszont egy embert keptelen vagyok szeretni, es az sajat magam vagyok.

19/L

2017. okt. 8. 11:31
 8/12 anonim ***** válasza:

Én megvagyok magammal, nem szeretem, de nem is utálom önmagam.

Másokat tudok nagyon szeretni, de kimutatni már kicsit kevésbé, pl én mindenfélével elhalmozom(kaja, lecke, segítek nekik mindenben), sokat beszélgetek veük.

2017. okt. 8. 12:13
 9/12 anonim ***** válasza:

*velük

és megölelni csak néhányat szoktam, akkor, ha muszáj vagy nagyon öleléshiányos vagyok(mostanában elég sokszor)

15/L

2017. okt. 8. 12:15
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki ezt mondja nekem is, de nem hiszem.
2017. okt. 8. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!