Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit szólnátok, ha idegenek,...

Mit szólnátok, ha idegenek, vagy ismerősök esetleg barátok ilyen szófordulatokat használnának?

Figyelt kérdés
Ha nem élne apukátok vagy anyukátok, de mikor valami badarságot mondotok erre azt válaszolják, hogy: " apád péniszét" vagy " anyád vagináját" ti hogy reagálnátok erre?

2017. okt. 6. 17:51
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Egyik ismerősöm se használ ilyen szófordulatokat, ha mégis, akkor hirtelen már nem lenne az ismerősöm. Ennyire egyszerű.
2017. okt. 6. 17:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy.

A szülői veszteség egy dolog, az meg egy másik hogy mit mondanak ha baromságot csinálok. Szerintem nem szabad a kettőt összemosni.

2017. okt. 6. 18:01
 3/7 anonim ***** válasza:
52%

Akik használják (tehát a büdös pr0lik),azoknak teljesen automatikusan jönnek ezek a visszaugatások,fel nem tudják fogni mit beszélnek,mert a környezetükben ez a természetes.

Ez az egyik határ(a sok közül)arra vonatkozóan,hogy milyen irányba építse az ember a kapcsolatait.

Ahol ilyen a közeg,onnan el kell húzni,mert a pr0lit soha nem lehet megnevelni.

2017. okt. 6. 18:08
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Attól függ. A mai fiatalok nagyon "szabadszólásúak" enyhén kifejezve. Ha köztudott a baleset a társaságban akkor bunkó az aki ilyet még csak szófordulatként is megemlít. Ha meg nem ismernek annyira téged ergo nem barátról, hanem csak ismerősről vagy idegenről van szó, hát akkor sem etikus dolog épp, de nem is tudhatta az érintett akinek kijött a száján ez. Akkor még egy kis szembesítés és kínos csend kíséretében elmegy a dolog. Mint mondtam, eléggé szabad szájúak a mai fiatalok... Na de, én is eléggé fiatal vagyok még igazából és nap mint nap bele futok ebbe, nem véletlenül mondom ezt. Mondjuk mikor középsulit kezdtem én kevesebbért is ütöttem meg förmedtem rá másra miközben ők csak igaz, hogy bunkó módon, de hülyéskedtek. Manapság ötödévre (előbb, 11. körül) rájöttem erre, hogy ilyenek és le sem veszem az ilyet, mellesleg jól megvagyok velük. Pedig nekem is meghalt az édesapám, de őszintén, mély nyomot nem igazán hagyott bennem. Nálam lehet ezért nincs komolyabb jelentősége az ilyesminek. Alapból minimum, hogy kínos egy ilyen eset, de ha emberekre vetíteném le akkor nem tudnám megmondani mivel van aki még ha el is átkozzák sem érdekli (jómagam), de van aki a "hülye" szóra is begurul. Röviden nem etikus, de embertől függ hogyan reagálja le szóval kijöhet egy "oké, nem tudhattad, de azért legközelebb ne"-ként is.
2017. okt. 6. 18:13
 5/7 anonim ***** válasza:
82%
Előző vagyok. Az még nagyon is igaz amit előttem mondtak. Viszont kiegészíteném. Pl szórakozóhelyeken nagyon gyakori az efféle szóhasználat és ott mind1 ki milyen, de tényleg. Ja, megvagyok azokkal akiket mondtam, de közel sem a "barátok" kategóriába sorolom őket. Inkább "ismerősök". 1 kezemen megszámolom a jelenlegi osztályomban hány barátom van.
2017. okt. 6. 18:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy idegen ne mondjon nekem ilyeneket,semmi köze hozzám.A barátaimat pedig úgy válogatom meg,hogy azt a tiszteletet amit Én is meg adok nekik azt ők is nekem.
2017. okt. 6. 18:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Na, én saját tapasztalatot is tudok írni. Simán használtam az alábbi szófordulatokat. Most már csak azért nem, mert látom hogy a páromnak rosszul esik nagyon, pedig élnek a szülei.

Az én szüleim nem élnek, ha valaki mondja nekem, nem sértődöm meg ,úgy,. Hiszen nem konkrétan a halott szüleimet sêrti, hanem szófordulat. Egyszer mondta nekem egy barátnőm(barát), majd hirtelen csönd lett és mondta h bocsi. Nekem le sem esett. Csak mikor ránéztem és akkor esett le, hogy miért jött zavarba. (amúgy nem sértésnek szánta, hanem vicceskedve). Mondtam neki h semmi gond, tudom h nem bántani akart vele. :)

2017. okt. 7. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!