Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nagyon sok a 7 év kor különbség?

Nagyon sok a 7 év kor különbség?

Figyelt kérdés
15 vagyok, 1 honap es 16 szoval mar azt is mondthatnam. Van egy fiu akivel par honapja randizgatok es ugy latszik jol haladunk. Csak ezt paran annyira megtudjak szolni.
2017. szept. 25. 02:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
9%

Éééés itt is vagyunk; egy megosztó, feminista gondolat az, hogy a f.e.l.n.ő.t.t.n.e.k legyen több esze nemtől függetlenül.

Édes Istenem az égben, könyörgöm segíts hatalomra egy olyan kormányt, ami 18 évre emeli a beleegyezési korhatárt, mert látod, hogy ezeknek az együgyűeknek nincs semmi önálló erkölcsi útmutatójuk, csak a btk, meg a kulcslyuk hasonlat.

Szóval ja, Kérdező, hallottad: legyen Neked több eszed, és kerüld el ezt a felnőtt férfit amilyen messzire csak tudod, mert csak azért környékez meg kiskorúakat (jelen esetben Téged) mert a huszonéves nők szemében értéktelen selejt. Ez egy 23 évestől jön: ilyen idős korban normál esetben SEMMIT sem akarsz egy tinitől. Még barátkozni sem nagyon, vagy ha mégis, akkor inkább a kistesónknak gondolunk titeket; egy kölyöknek, akire vigyázni kell. Nem azért, mert hülyék és gyerekesek vagytok, hanem csak azért, mert más életszakaszban vagyunk, és a normális többségnek nyilvánvaló, hogy ez azt jelenti, hogy segíteni kell nektek fejlődni, nem pedig használni és manipulálni titeket, és pláne nem elvárni, hogy lássatok át kanos perverzek ügyködésein.

Vagy ha nem akarsz szakítani ezzel a felnőtt férfival, minimum beszélgess el róla apukáddal, mert szerintem ő is hasonló véleménnyel lesz a pasiról, mint én, meg 75%...

2017. szept. 28. 16:00
 22/24 A kérdező kommentje:
Anyuek kozott is 6 ev van, anyum 15 apam 21 volt. Kifogasuk tuti nem lenne. Egyebkent nem most vegzem az altalanost, vicces is lenne. 10.es vagyok. Koszonom mindenkinek:)
2017. okt. 1. 02:24
 23/24 A kérdező kommentje:
Egyebkent meg? Nem vagyok egy naiv kis liba, 16 vagyok b*szki. Elobb nyilvan megismernem, nem fekudnek ala. Ertem en, hogy a mai lanyokrol ez jon le de ennel tobb eszem van
2017. okt. 1. 02:27
 24/24 A kérdező kommentje:
A masik meg, egy szoval nem mondtam, hogy ossze jovok vele. Mar nem is olyan biztos(Nem, nem o razott le). Pont ezert mert sokkal idosebb. En csak kivancsi voltam a velemenyetekre, nem gondoltam, hogy ez ekkora vitat fog szulni. Illetve 15-6 evessel meg kezdeni se lehetne, mivel borzasztoan gyerekesek, persze akinek nem inge...
2017. okt. 1. 02:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!