Hogyan rázzam le a nyomulós srácokat Pesten?
Figyelt kérdés
Nem vagyok az a tipikus kinézetű lány, akire tapadnak a srácok, inkább én magam is egy kicsit fiús vagyok, nem hordok semmi feltűnőt. Mégis, van hogy odajön hozzám egy srác és nem száll le rólam. Nincs még egy olyan gyomorideges helyzet, mint amikor egyedül próbálok barátokat keresni a városban, de valaki folyton nézeget, babyface-nek hív és az istennek se száll le rólam, ha a pofájába üvöltöm hogy "i'm gay", akkor sem. Jellemzően az angolt erősen törő erasmusos diákokról van szó, így már félni kezdek mindenkitől aki akcentussal beszél. Sőt, kimozdulni is félek. Hogyan koptassam le az ilyen egyéneket?2017. szept. 23. 21:49
1/5 anonim válasza:
1. Csinálj úgy mintha nem vennéd észre.
2. Ha ez után sem száll le rólad finoman közöld vele hogy szálljon le rólad. (én általában 2x csenben nyugodtan 3x-ra üvöltök)
3. Harmadik ha ez sem válik be egy jól irányzott rúgás sokat segíthet
4. Az előző tanácsomat csak végső esetben alkalmazd! Amúgy ezekre szerintem nyugodtan ráhívhatod a rendőröket mert ez már zaklatásnak minősül. (javítsatok ki ha nem)
2/5 anonim válasza:
Ne menj erasmusos diakok koze.
3/5 anonim válasza:
Sosem felejtem el, egy klipben láttam hogy a fekete csajt piszkálták hazafelé a sulitól, mert rossz környéken át vezetett a haza út.
Ez a második alkalommal is így kezdődött, de a dzseki zsebéből elő húzott egy pisztolyt és a srác felé tartotta, sose látta őket többet arra.
Kövesd a példáját és szerezz egy airsoftot :D
4/5 anonim válasza:
Ne félj, sok a tahó sajnos, de nem fognak bántani. Próbáld meg nem kimutatni, hogy mit érzel, nézd levegőnek őket és csak menj tovább. Ha bármilyen módon hozzád érnek, vagy követnek, akkor bátran kérj segítséget - buszon mindig van néhány szemmel láthatóan normális ember is. Az emberek maguktól nem avatkoznak be, de ha konkréten megkérik őket, akkor elég hamar "beszállnak" és leállítják a gáz embereket.
5/5 anonim válasza:
Ja és elnézést kérek mások nevében is, hogy ilyen sok barmot kell elviselned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!