Miért nem tudok határozott lenni?
Azt vettem észre magamon, hogy bárkivel beszélek, próbálok jófej lenni nem akarok haragosokat gyűjteni.
Van egy csávó a suliban aki folyton hangosan kiabálja, hogy széttöri a kocsimat, ma véletlen suli után összefutottunk kérdőre akartam vonni, csak odáig jutottam, hogy " ilyet nem szabad" ahelyett amit elterveztem, hogy leordítom a fejét majd elküldöm a francba. Ehelyett vagy 20 percet beszéltem vele más témáról,viszont nem vagyok róla meggyőződve, hogy nem fogja holnap is ordibálni, hogy mit tervez értéktárgyammal.
Ha esetleg folytatná holnap , hogyan legyek kíméletlen,tárgyilagos egyszerűen szólva határozott? Eddig soha nem kiabáltam senkivel, azt gondoltam ma lesz a kivétel. Nagyon konfliktuskerülő vagyok...
A határozatlanság és a konfliktuskerülő két különböző tulajdonság.
Attól, hogy valakivel problémád van, még nem kell üvölteni. Elég ha normál hangnemben megkérdezed, hogy miért viselkedik így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!