Ezt a jelenséget ti is megfigyeltétek a fiatal,20on éves korosztályban? Csak én furcsállom ezt?
22 éves egyetemista lány vagyok. Facebookon ahogy látom az ismerőseimet, iszonyatosan sokan feltöltenek képeket arról hogy hol nyaraltak. A következőket szokták kiírni: Dubai, Monaco, Ibiza, Horvátország, Bulgária, Csehország, Anglia, Ciprus, Németország, Olaszország..... és még 1-2 hét a Balatonon.
Na már most, ők is egyetemisták. Nekem egyetemistaként arra nincs pénzem hogy 3-4 napra a Balatonra lemenjek úgy hogy elengedem magam. Tavaly is csak 40 ezer volt a 3 nap lent, és akkor a szálláson kívül a boltba vettem a kaját, luxusként a strandon vettem lángost, és ennyi volt.
Nem irigylem őket, félre ne értsetek. Csak annyira furcsállom hogy nekik miből van pénzük, mert vannak akik luxusabbra veszik ezeket az utakat, és vannak akik fapadosabbra. De a fapados verzió is iszonyatosan sokba kerül, és akkor még nem bulizott, evett ivott nagyokat az ember.
Miből telik nekik ilyen utakra?
Azért a legtöbb egyetemistát mocskosul nyomnak pénzzel otthonról. Nekem senki na mondja hogy a kölyök munkát még életében nem látott, mégis autóval jön megy. Ezek után nem nehéz elképzelni hogy "Na, fiam itt egy kis apró jól szerepelsz a suliban, jár a nyaralás"
Na már most ha így közelíted meg a dolgot, ugye hogy nem hihetetlen ami a kérdésedben is szerepel?
Van még az a réteg aki egyetem mellett dolgozik, viszont annak az albérlet a fejtörés, örül ha magára marad nem hogy utazgatni.
25F
Vagy otthonról tàmogatják őket,aki költség teritses az azért meg engedhet magának ezt azt...
Vagy dolgozik valamit.
Esetleg sporolni is tud...
van több lehetőség
1.együtt van anyu és apu.
az két fizu,ott általában telik erre arra.
2.dolgozik a lány,viszont a szülei úgy vannak vele,hogy max a rezsibe ad be egy kicsit a többi az övé.
rezsi meg kaja költség nélkül a fizuja 10-20%a helyett költhet magára 80 vagy akár 100%ot.
3.22 évesen van testileg egy nő a csúcson.
szóval ha viszonylag jól néz ki,csípőből olyan palit fog magának amilyet csak akar.
pl fog magának egy 30-35ös befutott gyúróst és már viszi is magával a csinit monacóba.
4 éjszaka Görögország repülővel Airbnb szállással 55 000/fő.
A leggagyibb órabér lassan ilyen ruhaboltokban nettó 1000 / óra. Ha szakmai munkát csinálsz, akkor simán lehet több is. (Pro tipp: nem bölcsésznek kell menni). Ha az ember nem b**sza el cigire meg idézetes tetoválásokra megvan pikpak.
Ennek ellenére fenntartom, az emberek nagy részét a szülei, esetleg a barátjuk pénzeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!