Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ezt a jelenséget ti is megfigy...

Ezt a jelenséget ti is megfigyeltétek a fiatal,20on éves korosztályban? Csak én furcsállom ezt?

Figyelt kérdés

22 éves egyetemista lány vagyok. Facebookon ahogy látom az ismerőseimet, iszonyatosan sokan feltöltenek képeket arról hogy hol nyaraltak. A következőket szokták kiírni: Dubai, Monaco, Ibiza, Horvátország, Bulgária, Csehország, Anglia, Ciprus, Németország, Olaszország..... és még 1-2 hét a Balatonon.

Na már most, ők is egyetemisták. Nekem egyetemistaként arra nincs pénzem hogy 3-4 napra a Balatonra lemenjek úgy hogy elengedem magam. Tavaly is csak 40 ezer volt a 3 nap lent, és akkor a szálláson kívül a boltba vettem a kaját, luxusként a strandon vettem lángost, és ennyi volt.

Nem irigylem őket, félre ne értsetek. Csak annyira furcsállom hogy nekik miből van pénzük, mert vannak akik luxusabbra veszik ezeket az utakat, és vannak akik fapadosabbra. De a fapados verzió is iszonyatosan sokba kerül, és akkor még nem bulizott, evett ivott nagyokat az ember.

Miből telik nekik ilyen utakra?

2017. aug. 30. 21:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Azért a legtöbb egyetemistát mocskosul nyomnak pénzzel otthonról. Nekem senki na mondja hogy a kölyök munkát még életében nem látott, mégis autóval jön megy. Ezek után nem nehéz elképzelni hogy "Na, fiam itt egy kis apró jól szerepelsz a suliban, jár a nyaralás"

Na már most ha így közelíted meg a dolgot, ugye hogy nem hihetetlen ami a kérdésedben is szerepel?

Van még az a réteg aki egyetem mellett dolgozik, viszont annak az albérlet a fejtörés, örül ha magára marad nem hogy utazgatni.

25F

2017. aug. 30. 21:32
 12/19 anonim ***** válasza:
63%
22 évesen a nyári 3 hónap alatt külföldön kulimelóval megtakarítottam majd 2 millát. Emellett ösztöndíjak, stb. Győr még olcsó hely, pesten már lassan szobát sem lehet kapni 100 alatt...
2017. aug. 30. 21:36
 13/19 A kérdező kommentje:
12: nagyon szép dolog tőled hogy ilyen helyen dolgoztál. Nem a hozzád hasonló emberekről van szó, akik 3 hónapig takarítanak amerikai táborokban, meg egyéb ratyi külföldi helyeken :) Akiket ismerek, nem nagyon mennének el ilyen helyekre :D
2017. aug. 30. 21:38
 14/19 anonim ***** válasza:

Vagy otthonról tàmogatják őket,aki költség teritses az azért meg engedhet magának ezt azt...

Vagy dolgozik valamit.

Esetleg sporolni is tud...

2017. aug. 30. 21:41
 15/19 anonim ***** válasza:
Osztatlanon vagyok tehát közel sem diplomamunka mellett dolgozok. De gólyaként és késöbb is dolgoztam egyetem mellett és abból utaztam, nyaraltam és jártam fesztiválokra.
2017. aug. 30. 21:41
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
#13 az arcok nagy része olyan ezeken a helyeken, akikből nem néznéd ki, hogy ilyen helyen dolgoznak (pl. takarítás, karbantartás). De 1 hónap alatt összeszeded 1 évi teljes költségedet. Neked is ezt javaslom.
2017. aug. 30. 21:54
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

van több lehetőség

1.együtt van anyu és apu.

az két fizu,ott általában telik erre arra.

2.dolgozik a lány,viszont a szülei úgy vannak vele,hogy max a rezsibe ad be egy kicsit a többi az övé.

rezsi meg kaja költség nélkül a fizuja 10-20%a helyett költhet magára 80 vagy akár 100%ot.

3.22 évesen van testileg egy nő a csúcson.

szóval ha viszonylag jól néz ki,csípőből olyan palit fog magának amilyet csak akar.

pl fog magának egy 30-35ös befutott gyúróst és már viszi is magával a csinit monacóba.

2017. aug. 31. 00:18
 18/19 anonim ***** válasza:

4 éjszaka Görögország repülővel Airbnb szállással 55 000/fő.

A leggagyibb órabér lassan ilyen ruhaboltokban nettó 1000 / óra. Ha szakmai munkát csinálsz, akkor simán lehet több is. (Pro tipp: nem bölcsésznek kell menni). Ha az ember nem b**sza el cigire meg idézetes tetoválásokra megvan pikpak.

Ennek ellenére fenntartom, az emberek nagy részét a szülei, esetleg a barátjuk pénzeli.

2017. aug. 31. 00:33
 19/19 anonim ***** válasza:
Én is dolgozok egyetem mellett, most nyáron is. Mivel javarészt ebből kell kihúznom az őszi félévet ezért egy kisebb fesztiválra mentem 1 napra. Nyaralni majd akkor, ha diploma után olyan fizetésem lesz... :) Magyar valóság :/
2017. aug. 31. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!