Miért nincs valakinek facebookja?
Figyelt kérdés
Bekerültem egy közösségbe, ahol több személynek sincs facebookja (pedig amúgy huszonévesek), instagramjuk azonban van. Ez ihlette a kérdésemet, de amúgy válaszolhat bárki, olyan is akinek egyik sincs.
Csak érdekel, hogy van valami konkrét oka, pl olyan helyen dolgozik valaki, hogy nem szeretné, hogy utána nézzenek a neten vagy mért.
2017. aug. 16. 15:52
11/16 Bihar Valatonon válasza:
Régen az emberek autó nélkül is éltek, de miután bejött azért könnyebb lett az életük. Meg kell tanulni helyén kezelni... :)
12/16 anonim válasza:
Az általad említett organizmus csak értelmetlen időtöltésre, árampazarlásra, és az emberek eszméletlen szintű elbutítására, kéretlen reklámok emberekre zúdítására alkalmas. Párszor már leírtam: Ha valaki attól lesz "társasági lény", hogy körbetapsolja néhány ismerősét, amikor az fellapátol minden nap 50 képet arról, hogy pici csemetéje éppen hány fokos szögben burkolja a plafont spenóttal, és attől érzi még magát "társas lénynek", hogy naponta két-három órán keresztül görgeti maga előtt a monitoron a semmitmondó sz arfolyamot, akkor tegye, - de ne várja ezt el másoktól is, mert van élet e nélkül a hányás nélkül is!
13/16 anonim válasza:
Ha nem volna az egész családnak skype-ja, hasznos volna a facebook messenger. De így nem. Korábban volt profilom, és volt aki inkább facebookon keresett, pedig neki is volt skype-ja. Ebből az lett, hogy hol ide hol oda kellett írnom és én nem akartam két felületet. Az adatlapomat sem szerettem frissíteni és azt sem szerettem, hogy minden hülye képre rájelölnek. Most már aki meg akar találni az vagy felhív, vagy e-mailt küld, vagy skype-n keres.
14/16 anonim válasza:
Nekem pl szimplán mert nem érdekel, myvip-em meg nem tudom mik sem voltak előtte, ez sem lesz.
15/16 Bihar Valatonon válasza:
Én pl évekig Chat.hu-ra is jártam, és sokkal érdekesebb volt, mint most a Facebook, de még talán a Myvip és annak chatje is. Semelyik nem valami ördögi rontás, ha az ember rájön, hogy mire van. Chat.hu-ról mai napig vannak ismerőseim, és rengeteg elég jó sztorim.
16/16 anonim válasza:
Nekem van, de nem szeretem használni. Teljesen haszontalanul el lehet tölteni vele csomó időt, anélkül hogy észrevenné az ember. Még gimis koromban regisztráltam. Nem igazán tudtam mire való, csak mindenkinek volt, így nekem is "kellett". Soha nem rakok ki semmit. Csak az egyetemi csoport miatt nem törlöm magam, mert onnan tudok meg sok mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!