Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Téged milyen emberek vesznek...

Téged milyen emberek vesznek körül?

Figyelt kérdés

Ha gondolsz a legközelebbi ismerőseidre, milyen emberek Ők? Akikkel napi-heti szinten kapcsolatban vagy.

Hozzátesznek, vagy elvesznek az életedből? "előre tolnak, vagy lehúznak"?

Miért vagytok jóban egymással?

2017. aug. 14. 22:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10-es: biztosna sikerülni fog idővel.Tedd meg ami tőled telik, légy mozgásban és amikor nem is számitasz rá,adódni fog lehetőség.Kitartás!
2017. aug. 23. 12:03
 12/14 A kérdező kommentje:

Sajnos az én közelemben is mindenki irtó negatív az én életemmel kapcsolatban.

Senki nem hiszi, hogy bármire vihetem az életben.

Vicces, de az egyetlen "támogatóm", aki hisz bennem, egy olyan ember, akivel a neten beszélünk. Sosem találkoztunk, de mindig motivál, támogat..

2017. aug. 28. 14:17
 13/14 anonim ***** válasza:

Hmm, természetesen igyekszem megválogatni, szelektálni azokat akikkel heti többször konktakban vagyok. Viszont eleve nagyon kevés embert tartok magam mellett. Valahogy nem találom meg a közös hangot a többséggel. A családomon kívül egy nagyon jó haverom és egy legjobb barátnőm van velem kapcsolatban nap, mint nap. A haver néha ki tud akasztani, mert sokszor különbözik a világról alkotott álláspontunk:D De ebből eseténként kellemes, érvekre épített vita is kialakulhat. Szóval vegyes a dolog.

A lány pedig nagyon közel áll hozzám, minden nap beszélünk. Próbálunk segíteni a másiknak, nagyon a szívemen viselem a sorsát. A legtöbbször nagyon sokat nevetek a megjegyzésein, intelligens és humoros lány. Sokszor szóhoz sem jutunk a másiktól annyira sziporkázunk a beszélgetésekkel:D Csak sajnos nem jutott ki neki a jóból. Így elég sokszor vele kell tartanom a kevésbé kellemes mezőkre is. De nem bánom, mert tudom hogy könnyebb átvészelni a $zart, ha van melletted valaki. Ráadásul kölcsönös az egész.

Az egyetlen személy, aki csak a stresszt okozza az életemben és frusztrál a puszta jelenléte is... na ő az apám. Ha anyagilag tehetném, már rég leléptem volna jó messzire és vissza sem nézek felé. Mindez csak idők kérdése. De ő olyan szinten károsítja mások életét, hogy gyógyszert kell rá szedni:"D

2017. szept. 24. 20:07
 14/14 anonim ***** válasza:

Jaa és testvérem is afféle pozitív személy. Jó haveri viszonyban vagyunk. Sokat kakaskodunk viszont:D De azt hiszem ez természetes. Szóval lehet akkor mikor zajlik egy ilyen összekülönbözés ideges vagyok, de alapvetően nagyon jó viszonyban vagyunk. Ahogy édesanyámmal is számíthatunk egymásra és jó társaság vagyunk a másiknak.

Visszatérve, az előbb említett barátnő kifejezetten motiváló tud lenni esetenként számomra, szóval ilyen személy jó hogy van az életemben:)

2017. szept. 24. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!